Zorro, opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar (Stan


  • Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto zorro opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar stan caravans en kamperen caravan accessoires
€ 1739
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Zorro, opklapbare scooterdrager tot 150 kg. belastbaar (Standaard of LED verlichting ) monteren:
De ideale scooterdrager voor kampeerauto's, neem zonder problemen uw scooter mee op vakantie. Met een draagvermogen van 150 kg is de Zorro geschikt om één scooter te dragen. Daarnaast is er optioneel een een extra fietsgoot en -arm leverbaar. Dan kan zowel de scooter als de fiets meegenomen worden op vakantie. In deze variant met moderne LED verlichting op de lichtbalk. Wanneer de drager niet gebruikt wordt kan deze eenvoudig zonder gereedschap opgeklapt worden. Hiermee bespaart u ca. 40 cm, ideaal bijvoorbeeld in de stalling of op veerboten. Een oprijgoot om de scooter op de drager te laden wordt standaard meegeleverd. De scooterdrager is voorzien van Wheelfix, dit is een wielklem die ervoor zorgt dat het voorwiel eenvoudig vast staat en de scooter niet meer om kan vallen. Wij adviseren daarnaast voor het vastzetten van de scooter een stuurfix of een scootervastzetset mee te bestellen, deze worden niet meegeleverd met de drager. Het sterke onderstel van deze drager is gemaakt van staal welke is voorzien van KTL en poedercoatingom roesten te voorkomen. De goten, lichtlijst en beugel zijn gemaakt van aluminium waardoor de drager zelf goed licht blijft. - Eenvoudig opklapbaar, dit scheelt zo'n 40 cm. - Draagvermogen tot 150 kg. - Past op iedere chassisverlenging of Al-Ko chassis. - Afneembaar zonder gereedschap. - LED verlichting. De Zorro, opklapbare scooterdrager is tevens verkrijgbaar met een lichtbalk zonder LED verlichting. * Het draagvermogen van de drager is altijd afhankelijk van het chassis van het voertuig.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22809628

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.