Te koop aangeboden complete stacaravan


sinds 27-10-2023 17:50:25

Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans Grote foto te koop aangeboden complete stacaravan caravans en kamperen stacaravans
prijs: € 35000
Locatie : Wittelte  (Drenthe)

Kenmerken

Aantal personen : 5 tot 6 personen
Koop / Huur : Koop
Staat : Gebruikt

Beschrijving

Te koop aangeboden complete stacaravan met ruime veranda en schuur.

Bouwjaar 2012
Afmeting 11 X 3,7 m
Indeling,
Binnen komst in open keuken en woonkamer.
Via gang ga je naar * toilet, *douche met toilet, * 3 slaapkamers (1x met bed 160x200, 1 x met bed 90x200 en 1x met 2 bedden van 70x200)
Woonkamer heeft een ruime rondzit waar je ook nog een bed van kan maken (160X200). Schouw met elektrische haard en spiegel.
Eethoek heeft een tafel met vaste bank en 2 losse krukjes.
Keuken voorzien van:
koelkast
vaatwasser
gaskoopplaat
magnetron
De veranda heeft een afmeting van 7,4X3,4 meter en is rondom voor zien van zeilen zodat deze wind en water dicht is. De veranda is vanaf de parkeerplaats te bereiken en vanaf de camping zijde.
Schuur heeft een afmeting van 2,5X2,5 meter en is voor zien van stroom en water. Er staat een koel/vries kast, wasmachine en een droger in.
De stacaravan staat op camping witteltebrug ( https:campingwittelterbrug.nl/ )

Camping Wittelterbrug is knus, compleet, kindvriendelijk en geliefd om de centrale ligging tussen de natuurgebieden van het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. In deze nationale parken kunt u eindeloos fietsen en wandelen. En onze camping is een 4-sterren ANWB camping. Geopend van 1 april t/m 31 oktober.

Op de camping is een overdekt, verwarmd zwembad, dat bij mooi weer verandert in een open bad. Er is een gezellige bar-restaurant waar we plateservice hebben, een (snack)afhaalservice en ijsverkoop, speeltuin, sport- en speelveld, jeu de boules baan, fietsverhuur, sanitair gebouwen en een actief recreatie programma voor het hele gezin. Kortom: zwemmen, wandelen, fietsen, vissen, knutselen, puzzelen, speuren, spelen of gewoon luieren, dat kan allemaal op en rond Camping Wittelterbrug. Honden zijn toegestaan.
Kosten:
Seizoensplaats van 1 april t/m 31 oktober: +/- € 1925,- (incl. 175Kwh elektra en 10m3 water)
Hond +/- €62,50

voor verdere info kunt u mij berichten
Met Vriendelijke Groet,
Erwin
Kenmerken: Aantal personen: 5 tot 6 personen, Koop / Huur: Koop, Staat: Gebruikt, Kopen in wittelte


Stuur bericht
Advertentienummer: 98108981 Meld aan Aanbodpagina