COMBI-CAMP COUNTRY met gastencabine


sinds 23-4-2024 09:59:43

Grote foto combi camp country met gastencabine caravans en kamperen vouwwagens Grote foto combi camp country met gastencabine caravans en kamperen vouwwagens Grote foto combi camp country met gastencabine caravans en kamperen vouwwagens Grote foto combi camp country met gastencabine caravans en kamperen vouwwagens Grote foto combi camp country met gastencabine caravans en kamperen vouwwagens Grote foto combi camp country met gastencabine caravans en kamperen vouwwagens
Locatie : Ossendrecht  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Aantal personen : 3 tot 4 personen
Staat : Zo goed als nieuw

Beschrijving

Te koop vouwwagen COMBI-CAMP COUNTRY Topmodel grijs-ecru, model jaar 2015
Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van onze geweldige vouwwagen (vw) . Al 35 jaar kamperen wij met vouwwagens; De laatste 20 jaar zijn wij verslingerd aan het merk COMBI-CAMP. Dit merk zit in het absolute topsegment van vw; is zeer eenvoudig op te zetten (wagentent ZONDER haringen!), is uitgerust met een vaste keuken met koelkast, gastencabine, heel veel opbergruimte onder het bed met lattenbodem, en een vast deksel met hierop ruimte voor minimaal 4 fietsen. De vw staat opgeslagen in stalling. De vw is in de kleur grijs/ecru waardoor hij binnenin heerlijk licht is, hij is in uitstekende staat (wij zijn de eerste eigenaren), matras onbeslapen, en is nieuw gekocht bij een specialist is Boxtel. Neem eens een kijkje op website combi-camp.com, model Country Xclusive voor detail-foto's.
De vouwwagen is uitgerust met veel EXTRA’S:
-Gastencabine voor 2 personen, incl binnentent
-Extra stroomaansluiting slaapgedeelte
-Koelkast Electrolux in keuken, windschermpjes kookplaat
-Tapijt wagendeksel
-Kluisjes 2x ingebouwd
-Disselbak met water en gasaansluiting, 1 camping gastank 904, 1
-Disselslot
-Zijluifel- en extra luifelvoorkant
-Aluminium wielen
-Wagenschorten zij -en achter en voorkant
-Reservewiel en Neuswiel
-Thule fietsendragers 4x
BELANGRIJK: Heb je serieus interesse lees onderstaande dan goed door:
In het weekend van zaterdag 27 April en zondag 28 april kun je na aanmelding de opgezette vouwwagen in OSSENDRECHT tussen 10:00 en 16:00 bekijken. Het is belangrijk dat je ons vooraf een e-mail stuurt (ml.vanschilt@kpnmail.nl ) zodat we weten dat je komt en dat we je kort vooraf kunnen laten weten op welk adres je moet zijn. Dit in verband met weersomstandigheden.
Bieden vanaf 8000 euro
Kenmerken: Aantal personen: 3 tot 4 personen, Staat: Zo goed als nieuw, Kopen in Ossendrecht


Stuur bericht
Advertentienummer: 117060799 Meld aan Aanbodpagina