Vervangingsfilter voor Kraanfilter Torayvino MK2


sinds 18-9-2020 4:06:27

  • Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto vervangingsfilter voor kraanfilter torayvino mk2 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 29,50
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het betreft hier een vervangend filter voor het Torayvino MK2 Kraanfilter van InstantTrust Marine. De membraan-actiefkool filtercartridge in het kraanfilter van InstantTrust Marine kan ongeveer 1.500 liter water zuiveren, of 3 tot 6 maanden gebruikt worden. Gelukkig kan het zeer eenvoudig en voordelig vervangen worden door dit vervangingsfilter te plaatsen.
Wat is het kraanfilter en hoe werkt het?
Het InstantTrust Marine kraanfilter met membraan en actiefkool verwijdert schadelijke micro-organismen, chemische residuen en mogelijke nare geuren en/of smaken uit het water. De noodzakelijke minerale stoffen in het water blijven behouden. Het membraan laat door wat nodig is in het water, en voert af wat overbodig is. Het actiefkool maakt het water weer smakelijk.
Met het kraanfilter kun je kiezen tussen gefilterd en ongefilterd water. Was je je handen dan gebruik je de filterfunctie niet, was je je groente dan gebruik je de filterfunctie wel. Wij adviseren het filterpatroon elke 3 tot 6 maanden te vervangen, dit in verband met het actief-kool dat een beperkte levensduur heeft als het eenmaal in gebruik genomen is.
Specificaties vervangingsfilter voor Kraanfilter Torayvino MK2:
 ● Bevat actiefkool en een membraan
 ● Kan tot 1.500 liter water filteren (of vervang iedere 3 tot 6 maanden)
 ● Filtert tot 0,01 micron

Installatie
Het kraanfilter werkt op de meest voorkomende kranen. Er zijn ook kranen waar het kraanfilter niet op past zoals kranen met een vierkante uitloop of met een sensor. Op de site van Toray wordt dit eenvoudig uitgelegd. Bekijk hier de betreffende pagina.

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5200478755708
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: InstantTrust Marine
 ● SKU (eigen artikel code): MKC-EG


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23858045 Meld aan Aanbodpagina