Vargo Hexagon Titanium Woodstove (houtvuurkoker)


sinds 8-10-2021 03:03:13

  • Grote foto vargo hexagon titanium woodstove houtvuurkoker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto vargo hexagon titanium woodstove houtvuurkoker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto vargo hexagon titanium woodstove houtvuurkoker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto vargo hexagon titanium woodstove houtvuurkoker caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto vargo hexagon titanium woodstove houtvuurkoker caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto vargo hexagon titanium woodstove houtvuurkoker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 79,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de TITANIUM UITVOERING van de Vargo Hexagon - 116 gram licht
De Hexagon houtkoker wordt van een plat en compact pakketje uitgevouwen tot een stevige houtkoker van titanium. De duurzame titanium constructie is in staat om langdurig grote hitte te weerstaan zonder daarvan schade te ondervinden.

De conische vorm zorgt ervoor dat de hitte efficiënt naar de pan geleid wordt. Een toegangspaneeltje kan geopend of gesloten worden om de luchtaanvoer te reguleren voor een optimale verbranding alsmede om nieuwe brandstof toe te voegen.

De Hexagon wordt geleverd met een nylon bewaarhoesje. Een andere toepassing van de Hexagon is om een spiritusbrander zoals de Vargo Decagon of Esbitbrander in de Hexagon te plaatsen. De Hexagon fungeert dan als windscherm en zorgt ervoor dat de hitte goed naar de pan geleid wordt.

De Hexagon houtkoker is een klein kooktoestel en bedoeld om eenpansmaaltijden op te bereiden. We adviseren om een pannetje tot max. 1,5 liter te gebruiken.

Afmetingen: Ø12,7 (onder) / 7,6 (boven) x 10 cm
Gewicht: 116 gram
Let op: vuurvaste/vuurbestendige ondergrond gebruiken!15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0818881004150
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Vargo
 ● SKU (eigen artikel code): 050040


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26127149 Meld aan Aanbodpagina