UCO Survival Matches (15 stormproof lucifers)


sinds 18-9-2020 04:06:12

Grote foto uco survival matches 15 stormproof lucifers caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 5,75
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


UCO Survival Matches: 15 stuks Stormproof Survival Lucifers, die tot zo'n 12 seconden kunnen branden, in een waterdichte kunststof koker met schroefdop.
UCO Stormproof Survival Matches zijn water, wind- en stormbestendige lucifers die zelfs nog werken nadat je ze onder water hebt gehouden en bij zeer harde wind. Ze branden ongeveer 12 seconden lang. Wordt geleverd met 2 extra afstrijkvlakjes (strikers) in plastic verpakt.
De UCO Survival Matches zijn iets korter (5,5 cm) dan de standaard Stormproof Matches (7 cm) die te vinden zijn in de Stormproof Match Kit, of zoals ze los te koop zijn, maar zijn verder dezelfde lucifers.
Afmetingen: Ø 2,9 x 6,2 cm
Gewicht: 17 gram (koker + lucifers)

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0054269000455
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: UCO
 ● SKU (eigen artikel code): UC MT-SV-CASE


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361600 Meld aan Aanbodpagina