Primus PowerGas 100 gram gascartridge


sinds 18-9-2020 4:06:03

  • Grote foto primus powergas 100 gram gascartridge caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto primus powergas 100 gram gascartridge caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto primus powergas 100 gram gascartridge caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto primus powergas 100 gram gascartridge caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto primus powergas 100 gram gascartridge caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto primus powergas 100 gram gascartridge caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 4,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een handig klein en lichtgewicht gasbusje, voor wanneer een kortere trip of dagtocht
De Primus PowerGas 100 gram gascartridge is gevuld met een gasmengsel bestaand uit propaan en isobutaan. De PowerGas cartridges zijn geschikt voor alle seizoenen, in landen met een gematigd klimaat zoals Nederland, omdat de temperaturen hier niet snel te laag of te hoog zijn voor een goed functionerende gascartridge.
De gastankjes zijn voorzien van een zelfsluitend veiligheidsventiel en een standaard schroefdraad.
De Primus gascartridges zijn wereldwijd te gebruiken op vele branders van o.a. Optimus, Primus, Kovea en MSR. De Primus PowerGas cartridges zijn te verkrijgen in 3 verschillend inhoudsmaten; 100, 230 en 450 gram.
Inhoud: 100 gram propaan/isobutaan mengsel
Afmetingen: Ø 9 x 6,7 cm
Gewicht: 198 gram

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7330033900088
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Primus
 ● SKU (eigen artikel code): 1602790477RR


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361602 Meld aan Aanbodpagina