Katadyn Waterfilter Siphon - ook vervangingsfilter v. Camp


  • Grote foto katadyn waterfilter siphon ook vervangingsfilter v. camp caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn waterfilter siphon ook vervangingsfilter v. camp caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn waterfilter siphon ook vervangingsfilter v. camp caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto katadyn waterfilter siphon ook vervangingsfilter v. camp caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn waterfilter siphon ook vervangingsfilter v. camp caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn waterfilter siphon ook vervangingsfilter v. camp caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 79,95
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het keramische waterfilter Siphon van Katadyn is een compact en eenvoudig zwaartekracht-waterfilter, dat werkt met een zilver-geïmpregneerd keramisch filterelement. Plaats een of meerdere Siphon waterfilters in een waterhouder en laat het water door de slang naar een lager geplaatste opvangmogelijkheid lopen.

Ideaal voor gelegenheden waar je wat meer tijd hebt om het water te zuiveren zoals in basiskampen, kampeerplaatsen of thuis voor tijdens noodsituaties. Het is hetzelfde filter als in de Katadyn Camp en als zodanig dus ook meteen een vervangingsfilter voor de Katadyn Camp.

Gegevens:

Capaciteit: ca. 20.000 liter
Snelheid: ca. 5 liter per uur
Filterelement: 0,2 micron keramisch dieptefilter (reinigbaar)

Geschikt tegen: protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium) en bacteriën (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli)
Gewicht: 450 gram
Afmetingen: 16 x 6,5 cm
 


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7612013112002
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Katadyn
 ● SKU (eigen artikel code): 1120070
Kenmerken: Kopen in Enschede

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23361323

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.