Katadyn Vario Waterfilter (pompwaterfilter)


sinds 18-5-2020 4:04:34

  • Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn vario waterfilter pompwaterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: 
€ 119,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Katadyn Vario is een oerdegelijk en veelzijdig inzetbaar waterfilter. Ideaal voor kamperen, trekking, backpacking en voor noodsituaties.
De Katadyn Vario beschikt over twee standen;
Faster Flow (bij helder water) en Longer Life (bij troebel water) .
Bij troebel water kun je het keramisch voorfilter inschakelen dat de ergste vervuiling al uit het water haalt. Je verlengt zo de levensduur van het hoofdfilter-element.
Een waterfilter met actief-kool kern
Bij beide standen gaat het water overigens ook door het actieve kool in de kern van het filter. Dit actieve kool helpt tegen chemicaliën, pesticiden, nare geurtjes en een slechte watersmaak.
De Vario pompt zowel als je de hendel naar boven als onder doet, de zgn. Dual Action pomp . Hierdoor haal je zonder al te veel inspanning een hogere pompsnelheid.
De Vario is direct aansluitbaar op wijdhalsflessen zoals die van Nalgene en Klean Kanteen en op waterzakken met een wijdhalsopening. Met de aan te sluiten uitvoerslang is de Vario ook makkelijk aan te sluiten op alle andere drinksystemen.
Inclusief een voorfilter en draagtas.
Gegevens Katadyn Vario waterfilter:
Type: Pompfilter
Technologie: keramisch voorfilter, een 0,3 micron glasvezel filterelement en navulbare actief-koolvulling tegen chemicaliën, pesticiden en slechte watersmaak.
Geschikt tegen: protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium) en bacteriën (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli)
Capaciteit: tot 2,000 liter afhankelijk van de waterkwaliteit
Pompsnelheid (Faster flow): tot 2 liter/min
Pompsnelheid (Longer life): tot 1 liter/min
Afmetingen: 19 x Ø10 cm
Gewicht: 425 gram
 

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7612013149329
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Katadyn
 ● SKU (eigen artikel code): 8014932


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23834940 Meld aan Aanbodpagina