Fiamma drukvat A20


  • Grote foto fiamma drukvat a20 caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto fiamma drukvat a20 caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto fiamma drukvat a20 caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto fiamma drukvat a20 caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto fiamma drukvat a20 caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto fiamma drukvat a20 caravans en kamperen caravan accessoires
€ 29,95
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Fiamma drukvat A20:
Universeel drukvat dat water en stroom bespaart en te combineren is met alle zelfaanzuigende pompen. 28% minder stroomverbruik dankzij het Fiamma A20 drukvat. Het A20 drukvat is een ideale aanvulling op de Fiamma Aqua 8, zijn voorgaande modellen enLees meer andere zelfaanzuigende waterpompen zoals de Shurflo en de Flojet. Het nieuwe drukvat verhelpt de kloppende of stotterende werking van drukpompen en voert een constante stroom van water aan. Het A20 drukvat verlengt de levensduur van de pomp en vermindert het watergebruik. Het interne membraan vangt stoten op en laat een regelmatige waterstroom door. De A20 kan gedemonteerd worden voor eventuele reparaties binnenin. De druk van het A20 drukvat is vooraf ingesteld op 0,9 bar (13 psi) maar kan zeer eenvoudig versteld worden met een compressor op het ventiel. Zo is de A20 passend te maken voor alle zelfaanzuigende pompen die er in omloop zijn.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22808916

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.