Care Plus Hadex Water disinfectant


  • Grote foto care plus hadex water disinfectant caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto care plus hadex water disinfectant caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto care plus hadex water disinfectant caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto care plus hadex water disinfectant caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 9,95
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Hadex is het bekendste drinkwaterdesinfectiemiddel in Nederland. Care Plus Hadex desinfecteert water op basis van natriumhypochloriet. Het gebruik van Care Plus® Hadex® wordt geadviseerd op locaties waar twijfel bestaat over de bacteriologische betrouwbaarheid van het drinkwater. Care Plus® Hadex® is een door de Nederlandse overheid geregistreerd drinkwaterdesinfectiemiddel.

==========
HOUDBAARHEID HADEX: Hadex is vooral zeer geschikt voor reizigers en buitensporters:
Hadex is vooral geschikt voor de reiziger en buitensporter die een betrouwbaar en betaalbaar waterdesinfectiemiddel mee willen nemen. Voor deze categorie gebruikers is de houdbaarheid veelal minder een issue en zit je altijd goed.
Hadex is minder geschikt voor preppers:
Hadex heeft altijd een beperktere houdbaarheid dan andere waterzuiveringsmiddelen die wij bij Noodzaken leveren. Ben je een prepper en wil je een waterzuiveringsmiddel op de plank hebben liggen voor onzekere tijden, dan adviseren wij om te kiezen voor Oasis zuiveringstabletten of Micropur Forte waterzuiveringsmiddelen van Katadyn . Deze hebben standaard een iets langere houdbaarheid.
In de koelkast is Hadex 2 jaar langer houdbaar
Ben je een prepper en/of wil je de Hadex toch langer houdbaar houden, bewaar deze dan in de koelkast. Hiermee verleng je de houdbaarheid van het product met een jaar of twee.

==========
Hadex productinfo:
Bij juist gebruik is één flacon van 30 ml voldoende voor 150 liter veilig en smakelijk drinkwater.
1 druppel Hadex is voldoende voor het desinfecteren van 1 glas water.

Dosering
1 druppel Hadex voor 1 glas (0,2 liter) water
5 druppels voor 1 liter water
1 schroefdopje (2 ml) voor 10 liter water

Na toevoegen even schudden of roeren en een half uur laten staan, waarna u het water veilig kunt drinken (inwerkingstijd: 30 minuten). Hadex dient bij voorkeur in helder water te worden toegepast. Filter het water bij voorkeur tot het helder is met een geschikt waterfilter.

Gebruik voor drinkwater van pleziervaartuigen, binnenvaartschepen, caravans en campers bij aanvang van het seizoen voor de eerste vulling 1 flesje Hadex (30ml) voor tenminste 150 liter water.
Houdbaarheid van Hadex
Noodzaken koopt altijd maar enkele flesjes recent geproduceerde Hadex in, waardoor er nooit langdurig voorraad van staat. Hadex kan goed worden bewaard en is ruim 1 jaar houdbaar op kamertemperatuur. In het donker en bij lagere temperaturen (koelkast) is Hadex ong. tot 2 jaar houdbaar na het verstrijken van de THT-datum.

Inhoud: 30 ml
Werkzame stof: natriumhypochloriet
Gehalte: 47,6 g/l max. (als actief chloor)
Aard van preparaat: vloeistof


 
  Meer over Care Plus
Care Plus wil mensen stimuleren om zich goed voor te bereiden en er gezond op uit te trekken. Speciaal daarvoor heeft Care Plus een uitgebreid assortiment producten, zoals Hadex en uitgebreide EHBO-sets die het makkelijk maken om goed voorbereid en beschermd op reis te gaan of om ergens te verblijven.

Alle producten zijn makkelijk mee te nemen, in diverse varianten en groottes verkrijgbaar en samengesteld door deskundigen. Of je nu thuis blijft, in Nederland, Europa of naar een tropische bestemming gaat, Care Plus helpt je graag bij de voorbereiding en eenmaal ter plaatse!

Kenmerken: Kopen in Enschede

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23753121

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.