WABCO 4154033030 12v Luchtvering Compressor | Hulpluchtverin


sinds 22-12-2021 03:04:11

  • Grote foto wabco 4154033030 12v luchtvering compressor hulpluchtverin caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto wabco 4154033030 12v luchtvering compressor hulpluchtverin caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto wabco 4154033030 12v luchtvering compressor hulpluchtverin caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto wabco 4154033030 12v luchtvering compressor hulpluchtverin caravans en kamperen caravan accessoires
prijs: € 389
Locatie : Steenwijk  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Beschrijving Details

Deze WABCO 12v luchtvering compressor kenmerkt zich door zijn top kwaliteit en krachtigere motor. Hij wordt door verschillende voertuigfabrikanten gebruikt in veel OE toepassingen. Deze compressor is absoluut top of the line als het gaat om krachtig in combinatie met betrouwbaarheid. De compressor is tevens voorzien van een magnetisch aflaatventiel en is hierdoor ook te gebruiken om uw systeem elektronisch af te laten.

Deze compressor is ook te gebruiken in combinatie met een tank. Dit geeft u de mogelijkheid tot het aansluiten van pneumatisch gereedschap als bij voorbeeld een bandenpomp of luchtsleutel.


De compressor is los verkrijgbaar en te combineren met onze high-end manometer panelen. Bent u opzoek naar een top of the line compressor voor uw hulpluchtveringsysteem, dan is dit uw keuze!

Performance Data:


 ● Nominale voltage: 12V DC
 ● Maximum luchtvolume: 50 l/min
 ● Maximum druk: 255 psi (17,5 bar)
 ● Max.stoomverbruik: 35A
 ● Gewicht: 3,9 kg
 ● Aflaatventiel: 15s 10bar => 5 bar


Leveromvang:

WABCO 415 compressor


Extra informatie Extra informatie
Artikelnummer 8719323070967
Fabrikant WABCO
Garantie 2 jaar
Voorraad status Uit voorraad leverbaar
Product Conditie Nieuw
WIE IS OLUVE®?
Oluve® levert niet alleen hulpluchtveringsystemen, maar ontwikkelt deze ook.
Oluve - travel far... come home! - gratis verzending boven €50,-
Oluve® is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van luchtvering en hulpluchtveringsystemen voor campers en bedrijfswagens. Oluve® staat voor  O verijsselse  Lu cht Ve ring. Hét Nederlandse bedrijf, gevestigd in Steenwijk, dat luchtvering en hulpluchtveringsystemen ontwikkelt en produceert voor de meest gangbare campers en bedrijfswagens. Naast onze hulpluchtveringsystemen bieden wij ook andere hulpluchtvering onderdelen aan, zoals luchtvering compressors, manometerpanelen, luchtbalgen en schokdempers.
Oluve® hulpluchtveringsystemen zijn effectief, betrouwbaar, en vooral: begrijpelijk eenvoudig. Dus gemakkelijk en veilig te monteren door iedereen die de juiste steeksleutel hanteert. In een handomdraai op de juiste luchtdruk te brengen met pomp of compressor. En constructief zo goed als levenslang onverwoestbaar. Oluve® maakt elke camper een “safe mobile home”. En elke bedrijfswagen een extra gespierde alleskunner.
Naast onze Oluve® hulpluchtveringsets voeren wij meerdere merken om ons assortiment aan te vullen. Zo maken wij gebruik van de kwalitatief goede luchtvering compressor van het merk Thomas (Gardner Denver) en worden onze hulpluchtveringsets geleverd met Contitech (Continental) luchtbalgen | veerbalgen. Om ons assortiment nog completer te maken, kunt u ook de hulpluchtveringsets en luchtbalgen van Dunlop bij ons kopen.
Heeft u vragen welke luchtvering | hulpluchtvering set, luchtbalgen, manometerpaneel of schokdempers voor uw camper of bedrijfswagen geschikt zijn, of heeft u technische vragen omtrent de inbouw, dan kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken!
KIJK OP ONZE SITE OF BEL VOOR EEN OFFERTE VAN LUCHTVERING ONDERDELEN VOOR UW AUTOTYPE!
Oluve
Pluggematen 1
8331 TV Steenwijk
Telefoon: +31 (0)85 87 80 221

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: WABCO


Kenmerken: Kopen in SteenwijkKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21166385 Meld aan Aanbodpagina