Truma SX Mover Opzethendel


sinds 1-1-2022 03:35:54


prijs: € 113,95
Locatie : Meppel  (Drenthe)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Truma Mover SX is het basismodel onder de Truma manoeuvreersystemen, waarmee enkelassige caravans met een totaalgewicht tot 2000 kg kunnen worden verreden. Het is het eerste handbediende manoeuvreersysteem op de markt met traploze regeling.

U zet de beide aandrijfeenheden van de Mover SX met één hendelbeweging vanaf één kant van de caravan handmatig tegen de band aan. Dankzij het uitgekiende mechaniek is dat zonder grote krachtsinspanning en zonder zwengelen mogelijk. Met de afstandsbediening kunt u uw caravan vervolgens soepel, zonder horten en stoten en uiterst nauwkeurig manoeuvreren.

Handmatig de mover met een hendelbeweging tegen de band aanzetten en weer vrijzetten. Veilig en exact sturen zonder krachtsinspanning. Intuïtieve afstandsbediening met draaiknop (sturen) en schuifregelaar (versnellen). Dankzij de traploze besturing subtiel manoeuvreren. Bedwingt hellingen tot 13 procent.

Zoals alle Truma manoeuvreersystemen beschikt de Mover SX over een automatische Stop-functie. Zodra de Mover SX buiten bereik van de afstandsbediening is, blijft de caravan onmiddellijk staan.

Voor caravans tot 2000kg. Draaien van de caravan om de eigen as mogelijk (360°). Met 'algemene typegoedkeuring' (ABE), geen TÜV-registratie nodig (Duitsland). Eenvoudige montage op alle gangbare chassis met L- of U-profiel. Beschermd tegen roest en resistent tegen pekel bij gebruik in de winter, stof, vocht, olie, benzine, zouthoudende lucht en UV-straling.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op, we helpen u graag!
 

 ● Meer dan 13.000 voordelige kampeerbenodigdheden, camperonderdelen en meer!
 ● Bekende merken zoals Fiamma, Thule, Dometic, Thethford, Reich uit voorraad leverbaar.
 ● Specialist in gasflessen & accessoires
 ● Gratis verzending v.a. €50 in Nederland & Belgïe
 
Met vriendelijke groet,
123kampeerwereld.nl
 
Zomerdijk 27/a
7942 JS Meppel
Tel. 0522-745470
E-mail: klantenservice@123kampeerwereld.nl
www.123kampeerwereld.nl

SPECIFICATIES:

 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Truma
 ● SKU (eigen artikel code): 460031-00189
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 21.0000


Kenmerken: Kopen in MeppelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27474387 Meld aan Aanbodpagina