Truma monocontrol CS gastank 105 gr. 30bmar


Grote foto truma monocontrol cs gastank 105 gr. 30bmar caravans en kamperen caravan accessoires
€ 149
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Truma monocontrol CS gastank 105 gr. 30bmar:
Productinformatie: Truma MonoControl CS gasdrukregelaar Let op! Wij adviseren om deze regelaar altijd te gebruiken in combinatie met een Truma Gasfilter. Het gebruik van een gasfilter beschermt de gasdrukregelaar tegen verontreiniging. Als er vuil in de regelaar zit, komt dit product niet in aanmerkingLees meer Let op! Wij adviseren om deze regelaar altijd te gebruiken in combinatie met een Truma Gasfilter. Het gebruik van een gasfilter beschermt de gasdrukregelaar tegen verontreiniging. Als er vuil in de regelaar zit, komt dit product niet in aanmerking voor garantie. Er wordt enkel nog garantie gegeven als de regelaar op een gasfilter is aangesloten. De MonoControl CS van Truma is een innovatieve en veilige gasdrukinstallatie. Bij campers vanaf het bouwjaar 2007 is een veiligheidsblokkering verplicht en de MonoControl voldoet aan deze richtlijnen dankzij de ingebouwde crashsensor. Deze sensor herkent bij snelheden hoger dan 15 km per uur een crash en schakelt dan automatisch de gastoevoer af. Dit maakt de MonoControl enorm veilig. Belangrijke tips bij montage van een MonoControl Dankzij de crashsensor kan de gasdrukinstallatie gebruikt worden om bijvoorbeeld te verwarmen tijdens het rijden. Een aantal belangrijke montage tips van onze professionals: De MonoControl moet zo hoog mogelijk gemonteerd worden minstens zo hoog als de klep (zie de stippellijn op de eerste tekening). Hou hiermee ook rekening met flessen van 11 kilo. Voor het deel tussen de gasslang en de MonoControl moet absoluut een hogedrukslang met slangbreukbeveiliging aangesloten worden. Het gebruik van een gasfilter wordt geadviseerd in verband met vervuiling en heveling. Mag niet in een gesloten ruimte gemonteerd worden, zoals een huis of stacaravan. De MonoControl moet altijd rechtop gemonteerd worden. Gebruik van diverse modellen van de gasdrukregelaar De Monocontrol gasdrukregelaar is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, namelijk: horizontaal, verticaal, 90 graden en 105 graden De 90 en 105 graden modellen zijn de regelaars voor een directe aansluiting op een liggende damptank. Gebruik bij een damptank waarbij de appendagekast zich schuin aan de onderzijde bevindt, een 105 graden MonoControl. Als de appendagekast halverwege de tank zit, kies dan de 90 graden MonoControl.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22804799

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.