Truma LevelControl


sinds 1-6-2022 03:22:15


prijs: € 200
Locatie : Meppel  (Drenthe)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Truma LevelControl meet snel en exact via ultrasoon hoeveel gas er zich in de fles bevindt. Bovendien laat hij zien hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. De vulpeilsensor stuurt de berekende gegevens naar uw iNetBox. Via de gratis Truma App kunt u de meetwaarden gemakkelijk op uw smartphone of tablet opvragen. Met de Truma LevelControl hebt u uw gasvoorraad altijd onder controle – zelfs als u onderweg bent. Berekent nauwkeurig het vulpeil van stalen en aluminium LPG-gasflessen met een diameter van 200 tot 350 mm. Geeft de gasvoorraad in percenten of kg aan en de resterende gebruiksduur in dagen. Stuurt het resultaat via Bluetooth (van nabij) of via SMS (van onderweg) direct naar uw smartphone of tablet.

De Truma LevelControl brengt u met een geïntegreerde magneet onder de stalen gasfles aan. Voor de bevestiging onder aluminium gasflessen hebt u nog een spanplaatje nodig dat Truma u eveneens aanbiedt. Als u de gasfles vervangt, pakt u de inhoudsmeter er eenvoudig af en brengt hem op de volle fles weer aan. Een waarschuwingsplaatje herinnert u eraan de LevelControl te verwijderen alvorens de gasfles in te leveren.

Hebt u twee gasflessen in de caravan of camper, dan kunt u voor elke fles een eigen Truma LevelControl gebruiken. De Truma App geeft u dan het vulpeil van elk van beide gasflessen aan. Zit er nog maar weinig gas in de fles, dan wordt u via een SMS-alarm gewaarschuwd.

Eenvoudig te installeren. Gemakkelijk via de Truma App te bedienen. Tot twee vulpeilmeters parallel te gebruiken. Niet geschikt voor kunststof gasflessen, navulbare tank-gasflessen, gastanks of butaan-gasflessen (Campingaz).

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op, we helpen u graag!
 

 ● Meer dan 13.000 voordelige kampeerbenodigdheden, camperonderdelen en meer!
 ● Bekende merken zoals Fiamma, Thule, Dometic, Thethford, Reich uit voorraad leverbaar.
 ● Specialist in gasflessen & accessoires
 ● Gratis verzending v.a. €50 in Nederland & Belgïe
 
Met vriendelijke groet,
123kampeerwereld.nl
 
Zomerdijk 27/a
7942 JS Meppel
Tel. 0522-745470
E-mail: klantenservice@123kampeerwereld.nl
www.123kampeerwereld.nl

SPECIFICATIES:

 ● EAN (artikelcode): 4052816033365
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Truma
 ● SKU (eigen artikel code): 450700-51
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 21.0000


Kenmerken: Kopen in MeppelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28585569 Meld aan Aanbodpagina