Tactical Emergency 4-in-1 Tool (noodhamer, fluit, firesteel


sinds 18-10-2021 03:04:43

  • Grote foto tactical emergency 4 in 1 tool noodhamer fluit firesteel caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto tactical emergency 4 in 1 tool noodhamer fluit firesteel caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto tactical emergency 4 in 1 tool noodhamer fluit firesteel caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto tactical emergency 4 in 1 tool noodhamer fluit firesteel caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto tactical emergency 4 in 1 tool noodhamer fluit firesteel caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto tactical emergency 4 in 1 tool noodhamer fluit firesteel caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 9,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Emergency 4-in-1 Tool lijkt op een tactische pen, je kunt er alleen niet mee schrijven, hij heeft wel de vorm en afmeting van een pen.

De Emergency 4-in-1 Tool is een noodhamer voor in de auto, seinfluit, firesteel en zaag in een compacte penvorm.

Je kunt de Emergency 4-in-1 Tool ook ter zelfverdediging gebruiken. Gemaakt van aluminium en net iets groter dan een standaard pen. De firesteel en het zaagje zitten droog in de 'pen' geschroefd, daar komt geen water bij.

De vier ingebouwde functionaliteiten van de Emergency 4-in-1 Tool:


 ●  Noodhamer voor autoglas
 ●  Seinfluit
 ●  Firesteel
 ●  Scherpe zaag

Tip van Noodzaken:
Zoek je vooral een Firesteel, ga dan voor een echte firesteel, bv. van Light-my-Fire . De 4-in-1-tool doet 4 dingen prima, maar elke losse functionaliteit is beter te krijgen in een aparte tool. Je kiest dit artikel om tijdens noodsituaties of incidenteel gebruik vier tools ineens bij de hand te hebben. Dus, verwacht je veel te gaan zagen tijdens het kamperen, koop dan een compacte klapzaag of iets dergelijks, en ga niet met deze tool je hut bouwen. 

Gewicht: 46 gram
Afmetingen: Ø 1,1 x 15 cm


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 4021504279668
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Basic Nature
 ● SKU (eigen artikel code): 179601 RR


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26672889 Meld aan Aanbodpagina