Steripen UltraLight UV-waterzuiveraar (USB-oplaadbaar)


sinds 18-1-2022 03:00:31

  • Grote foto steripen ultralight uv waterzuiveraar usb oplaadbaar caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto steripen ultralight uv waterzuiveraar usb oplaadbaar caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto steripen ultralight uv waterzuiveraar usb oplaadbaar caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto steripen ultralight uv waterzuiveraar usb oplaadbaar caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 79,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Steripen Ultralight is het kleinste en lichtste model uit de Steripen-collectie. Met een volledig opgeladen accu kun je tot 20 liter water zuiveren. De interne Lithium-ion accu is per USB oplaadbaar. Een USB-laadkabel wordt meegeleverd.

Vanwege de compacte afmetingen en het extreem lage gewicht van 76,5 gram is dit waterfilter zeer geschikt voor lichtgewicht reizigers. Of voor in een bug-out-bag. 
Steripen Ultralight UV-waterbehandeling is effectief tegen:

 ● virussen
 ● bacterieën
 ● protozoa (incl. Giardia en Cryptosporidium)

SteriPen is de snelste, lichtste, meest eenvoudige en meest effectieve waterzuiveraar die geen gebruik maakt van chemicaliën en/of andere toevoegingen aan het water.
UV-licht
De SteriPen maakt gebruik van ultraviolette straling die het DNA van micro-organismen vernietigd zodat deze zich niet kunnen vermenigvuldigen, en ziektes kunnen veroorzaken. De werking van de UV-lamp is geheel automatisch met microprocessor- en sensor-gecontroleerde timing. Met een druk op de knop wordt automatisch de microprocessor in werking gesteld die de timing en sensor in het water controleert.
8000 liter
De UV-lamp gaat 8.000 liter mee (dat is 3 behandelingen per dag gedurende 7 jaar). 
Snel schoon water met Steripen UV-waterbehandeling
De SteriPen heeft ongeveer 90 seconden nodig om een liter water te zuiveren. 

Tijdens het gebruik van het UV-licht dien je de Steripen licht te bewegen, schudden of te roeren, al naar gelang de wijze waarop je de Steripen in de fles of beker houdt.
Voorfilteren
Het is van belang om water te gebruiken dat redelijk vrij is van zwevende deeltjes. Is het water te zwaar verkleurd of zit het vol met veel zwevende deeltjes dan wordt het effect van het UV-licht enigszins gereduceerd. Gebruik een voorfilter of een schone theedoek, shemagh of bandana.
Met interne usb-oplaadbare accu - telkens goed voor 20 liter
Je hoeft bij deze Steripen geen batterijen te kopen of extra setjes mee te nemen. De interne accu is per USB oplaadbaar. De Steripen Ultralight wordt geleverd incl. USB kabel. Met een volle accu kun je tot 20 liter zuiveren.

Het is dus wel handig om te kijken of dit voldoende voor jouw trip of doeleinde is. Neem een powerbank en/of zonnepaneeltje mee om de Steripen op te laden onderweg. Of wellicht kun je je Steripen tussendoor met een USB-lader aan een stopcontact of aan de USB-poort van een laptop opladen.

Gewicht:
De Steripen Ultralight weegt slechts 76,5 gram!

Afmeting:
130 x 35 x 22 mm

Accu-type:
Lithium-ion oplaadbaar

 


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoo
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27691532 Meld aan Aanbodpagina