Steripen Classic 3 UV-waterzuivering (incl. pre-filter en fl


  • Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto steripen classic 3 uv waterzuivering incl. pre filter en fl caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 79,95
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Steripen Classic 3 is de lichtgewicht handheld UV-waterzuiveraar voor op reis en voor noodsituaties thuis.
Steripen Classic 3 is effectief tegen:

 ● virussen
 ● bacterieën
 ● protozoa (incl. Giardia en Cryptosporidium)


SteriPen is de snelste, lichtste, meest eenvoudige en meest effectieve waterzuiveraar die geen gebruik maakt van chemicaliën en/of andere toevoegingen aan het water.
UV-licht
De SteriPen maakt gebruik van ultraviolette straling die het DNA van micro-organismen vernietigd zodat deze zich niet kunnen vermenigvuldigen, en ziektes kunnen veroorzaken. De werking van de UV-lamp is geheel automatisch met microprocessor- en sensor-gecontroleerde timing. Met een druk op de knop wordt automatisch de microprocessor in werking gesteld die de timing en sensor in het water controleert.
8000 liter
De UV-lamp gaat 8.000 liter mee (dat is 3 behandelingen per dag gedurende 7 jaar). De Steripen Classic 3 wordt geleverd met een luxe riem-foudraal met mesh aan de zijkant.
Snel schoon water
De SteriPen heeft ongeveer 90 seconden nodig om een liter water te zuiveren. Tijdens het gebruik van het UV-licht dien je de fles licht te bewegen, schudden of te roeren met de Steripen al naar gelang de wijze waarop je de Steripen in de fles doet.
Voorfilteren (met het meegeleverde pre-filter)
Daarnaast is het van belang om water te gebruiken dat redelijk vrij is van zwevende deeltjes. Is het water te zwaar verkleurd of zit het vol met veel zwevende deeltjes dan wordt het effect van het UV-licht enigszins gereduceert. Het pre-filter van SteriPen komt hierbij goed van pas. Dit pre-filter past overigens op standaard wide-mouth-/wijdhals-flessen. Door middel van ronde rubberen "hals"-constructie kan de Steripen lekvrij in een pre-filter en omgekeerde Nalgene® fles gestoken worden.
Gebruik de juiste batterijen voor de Steripen
De Steripen Classic werkt op 4 penlite AA-batterijen (batterijen worden niet meegeleverd). Afhankelijk van het gebruikte type en merk kun je tot 200 waterbehandelingen met een volle set batterije n uitvoeren.

Aanbevolen batterijen zijn Lithium- en oplaadbare NiMH-penlites. Oplaadbare penlites van minimaal 2500 mAh worden aanbevolen , zoals Eneloops (TIP!).

Het gebruik van gewone alkalinebatterijen wordt niet aanbevolen.
Compleet Steripen systeem
De set bestaat uit de Steripen Classic 3, beschermhoes en een pre-filter. Het pre-filter filtert grovere deeltjes uit het water (40 micron).

Gewicht:
De Steripen Classic weegt 110 gram excl. batterijen (230 gram incl. batterijen).
Het pre-filter weegt 45 gram.

Afmeting:
Steripen Classic 3: lengte 19,3 cm
Prefilter: 4,7 cm hoog x Ø 6,7 cm

Review (site: nationalterroralert.com)15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.
Kenmerken: Kopen in Enschede

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23737271

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.