Spyderco 204MF Sharpmaker


  • Grote foto spyderco 204mf sharpmaker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto spyderco 204mf sharpmaker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto spyderco 204mf sharpmaker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto spyderco 204mf sharpmaker caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto spyderco 204mf sharpmaker caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto spyderco 204mf sharpmaker caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 79,90
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Spyderco Tri-Angle Sharpmaker Messenslijper Tri-Angel Sharpmaker Spyderco
De uitmuntende Tri-Angle Sharpmaker is een messen messenslijpset uit het ruime assortiment van topmerk Spyderco. Deze set bestaat uit 4 hoogwaardige keramische slijpstaven. Hiervan zijn 2 staven voor het daadwerkelijke slijpen en 2 staven voor een vlijmscherpe afwerking. De staven zijn onder meerdere hoeken in het meegeleverde kunststof voetstuk te plaatsen. Dit zodat u ten alle tijden zeker bent van de juiste slijphoek. De slijpstaven dienen droog gebruikt te worden, maak deze dus voor het slijpen niet nat. Maak daarnaast bij het slijpen ook geen gebruik van olie. Dit slijpsysteem wordt geleverd inclusief een heldere handleiding en instructie DVD.
Spyderco
Spyderco staat er bekend om dat zij anders zijn dan andere messen producerende bedrijven. Spyderco heeft een bepaalde visie dat resulteert in andere, meer opvallende en functionele messen. De oprichters van Spyderco zijn grote liefhebbers van messen en doen er alles aan om hun liefde en passie over te brengen in hun messen en zo hun eigen draai te geven aan de producten. Dit levert naast de standaard modellen ook vele innovaties op voor de messen industrie. Doordat Spyderco graag nieuwe soort producten op de markt wil brengen, is het juist en correct testen van messen zeer belangrijk. Daar wordt ook uitgebreid aandacht aan besteedt doordat alle messen op verscheidene factoren streng worden getest. Hierdoor komen alleen de beste producten van Spyderco op de markt en bent u verzekerd dat wanneer u een mes koopt van Spyderco u topkwaliteit in huis haalt.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 716104640102
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Spyderco
Kenmerken: Kopen in ENSCHEDE

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 16948711

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.