Spiegelkappen Ford Transit 6 vanaf bouwjaar 2014


  • Grote foto spiegelkappen ford transit 6 vanaf bouwjaar 2014 caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto spiegelkappen ford transit 6 vanaf bouwjaar 2014 caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto spiegelkappen ford transit 6 vanaf bouwjaar 2014 caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto spiegelkappen ford transit 6 vanaf bouwjaar 2014 caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto spiegelkappen ford transit 6 vanaf bouwjaar 2014 caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto spiegelkappen ford transit 6 vanaf bouwjaar 2014 caravans en kamperen caravan accessoires
€ 96,50
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Spiegelkappen Ford Transit 6 vanaf bouwjaar 2014:
Bijna elke camper bezitter heeft wel eens een buitenspiegel van een camper kapot gereden. Dit komt met name omdat het overige verkeer geen rekening houdt met de erg uistekende buitenspiegels. Middels deze beschermkappen voorkomt u dat de kwetsbare en zeer prijzige buitenspiegels van uw camper beschadigen en / of afbreken. Deze spiegelkappen zorgen ervoor dat bij een (spiegel)aanrijding de druk wordt verdeeld en de buitenspiegel wegklapt i.p.v. afbreekt. Deze kunststof beschermkappen hebben een exacte pasvorm en zijn vervaardigt van sterk en schokbestendig materiaal.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805323

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.