Source Tactical Kangaroo 1 Liter (compact veldfles-waterzak


sinds 18-5-2020 4:05:11

  • Grote foto source tactical kangaroo 1 liter compact veldfles waterzak caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto source tactical kangaroo 1 liter compact veldfles waterzak caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto source tactical kangaroo 1 liter compact veldfles waterzak caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto source tactical kangaroo 1 liter compact veldfles waterzak caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: 
€ 29,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Source Tactical Kangaroo 1 Liter is een modulair drinksysteem dat je ook wel een opvouwbare veldfles kunt noemen. De Kangaroo is een supercompact hydratatie-systeem met een drinkslang voorzien van Cool Weave Cover en een Storm Push-Pull drinkventiel .
Het handige Storm-drinkventiel met een beschermkapje tegen vuil is in een hoek van 90 graden geplaatst zodat de slang korter kan zijn, is 360º draaibaar en kan middels de QMT-snelkoppeling van de drinkslang losgekoppeld worden. Ook de drinkslang is afkoppelbaar middels een QMT-snelkoppeling.
De drinkslang, met een lengte van 94 cm, is voorzien van de UV-Block Cool Weave Cover, een robuuste stof die de drinkslang isoleert en geen UV-licht doorlaat, waardoor het water koel blijft en de groei van bacteriën in de slang voorkomen wordt.
Het drinksysteem voor de tactische professional!
De drinksystemen uit de Source Tactical Gear-serie worden gebruikt door tactische professionals, special forces en militairen over de gehele wereld. Ze zijn ook in gebruik bij de Nederlandse krijgsmacht en worden o.a. ingezet bij uitzendingen van defensie-personeel op buitenlandse missie's. Dat maakt deze robuuste producten uitermate geschikt voor preppers en avontuurlijke buitensporters!

 ●  Glass-like™ filmtechnologie verhindert de vorming van een biofilm. Glass-like™ film is 2000% gladder dan standaard TPU-film.
 ●  Grunge guard™ -technologie blokkeert bacterie-groei in het reservoir en in de drinkslang tijdens de levensduur van het systeem. Deze technology gebruikt een door de FDA goedgekeurd en EPA-geregistreerde anti-microbische agent.
 ●  TASTE-FREE™ co-extruded PE-film zorgt voor een pure watersmaak zonder plastic bijsmaak. BPA- en ftalaten-vrij.
 ● Het Widepac™ systeem zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de reservoiropening. Gemakkelijk te vullen met vloeistof of ijs door de soepele schuifwerking. Zorgt voor een luchtdichte verzegeling en voor gemakkelijk schoonmaken en drogen.

Afmetingen:
Breedte: 19 cm
Hoogte: 20,5 cm
Gewicht: 160 gram

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7297210000415
 ● Levering: Verzenden
 ● M
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361573 Meld aan Aanbodpagina