SMART Trailer E-Connect


  • Grote foto smart trailer e connect caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto smart trailer e connect caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto smart trailer e connect caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto smart trailer e connect caravans en kamperen caravan accessoires
€ 119,95
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

SMART Trailer E-Connect:
Wat is SMART-Trailer? SMART-Trailer geeft u via de SMART-Trailer app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Controleer voor vertrek gemakkelijk de spanning van uw banden en zet bij aankomst uw caravan in een handomdraai waterpas. Nieuwsgierig naar welke modules u nog meer kunt gebruiken? kijkt u even verder...... E=Level Nauwkeurig waterpas in mum van tijd Vindt u het heen en weer lopen om uw caravan waterpas te zetten ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u altijd en overal in de app zien of uw caravan waterpas staat. Zo hoeft u niet meer heen en weer te lopen en ziet u in een oogopslag of uw caravan waterpas staat, ongeacht u nu bij het neuswiel staat of in de auto zit. E-Pressure Voorkom een klapband tijdens uw reis Wist u dat met een verkeerde bandenspanning onnodig veel brandstof verbruikt wordt en de kans op een klapband aanzienlijk toeneemt? Met de bandenspanningsmodule bent u altijd op de hoogte van uw bandenspanning. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en voordelige reis! E-Volt Nooit meer onverwachts een lege accu Bent u op de hoogte van de staat van uw accu? Met E-Volt ziet u gemakkelijk hoe vol de accu is, wat het huidige accuvoltage is en hoeveel cycli de batterij gemaakt heeft. Daarnaast kunt u ook een waarschuwingsmelding instellen die u ontvangt op uw telefoon wanneer de accu bijna leeg is. Net zoals de andere modules van SMART-Trailer is E-Volt draadloos en geschikt voor ieder type accu. E-Temperature Altijd de juiste temperatuur in uw koelkast Met E-Temperature kunt u op uw smartphone de temperatuur en luchtvochtigheid in of buiten uw caravan meten. Doordat E-Temperature draadloos is, kunt u deze ophangen waar u wilt. Kies bijvoorbeeld voor de koelkast om er zeker van te zijn dat uw etenswaren niet bederven. Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur bereikt wordt. E-Switch Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat Vergeet u ook weleens het raam, dakluik of deur van uw caravan te sluiten? Voorkom dit met de E-Switch. Installeer de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze gesloten of geopend zijn. E-Switch heeft een alarmfunctie die u waarschuwt als er nog iets openstaat terwijl u aan het rijden bent. Net zoals u gewend bent van uw auto.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:


Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805030

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.