Sawyer Squeeze waterfilter (SP129)


sinds 18-9-2020 04:06:02

  • Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto sawyer squeeze waterfilter sp129 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 64,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


 
Sawyer PointOne Squeeze: grote doorstroomsnelheid, makkelijk in gebruik!
0.1 micron Squeeze Waterfilter systeem (SP129)
Met zijn gewicht van 85 gram zorgt het Squeeze filter (SP129) van Sawyer ervoor dat je altijd de beschikking hebt over veilig drinkwater. Of je nu midden in de Scandinavische wildernis zit of in een noodsituatie.
Het werkt super-simpel; je vult de knijpzak met water uit een meer, riviertje of regenton, schroeft het Squeeze-filter op de knijpzak en knijpt het water door het waterfilter heen in een fles, beker of waterzak. Of in je mond.
Met een filtergrootte van 0.1 micron verwijdert het Point One Squeeze-filter 99.99999% van alle bacteriën zoals salmonella, leptospirosis, cholera en E.coli, en 99.9999% van alle protozoa (zoals Giardia en cryptosporidium).
Het veelzijdige Sawyer Squeeze waterfilter, dat al meerdere prijzen in de wacht gesleept heeft voor het beste waterfilter, is erg gemakkelijk in gebruik en past in de palm van je hand. Dit maakt het ideaal voor gebruik in noodsituaties, trail hiking, verre reizen en rugzak-vakanties.
Levenslang water filteren
Het Sawyer SP129 Point One Squeeze waterfilter is compact en lichtgewicht en kan 3,7 miljoen liter water filteren! Als je het filter goed onderhoudt kun je dus je hele leven lang water filteren tot veilig en schoon drinkwater. Het Sawyer Squeeze filter is zeer geschikt voor bushcraft, survival, noodgevallen, voor in je bug-out-bag of voor je avontuurlijke buitensport-activiteiten.
Inhoud verpakking Sawyer SP129:
 ● SP129 Squeeze Filter met Push/Pull Cap
 ● 2 stuks 1 Liter knijpwaterzakken (Squeeze Pouches)
 ● Reinigingsspuit
 ● Inline Adapters
 ● Drinkrietje of zwaartekracht-buisje
 ● Draagzakje van gaasstof (ook te gebruiken om een zwaartekracht-filtersysteem van de Squeeze Filter te maken)

Gegevens:
Gewicht: 85 gram
Levensduur: 3,7 miljoen liter
Filtertype: Hollow Fiber
Verwijdert: Bacteria, protozoa, E. Coli, giardia, vibrio cholerea, Salmonella typhi
Best geschikt voor: preppen, hiking, backpacking, kamperen, emergency preparedness
Onderhouds-tip: de goedkopere waterzuiveringstabletjes zoals die van Oasis of Aquatabs zijn zeer geschikt om waterfilters zoals die van Sawyer te desinfecteren. 
MEER INFO OVER ONDERHOUD : tips en trucs over het onderhoud en gebruik van Sawyer waterfilters.
 

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkome
Kenmerken: Kopen in Enschede



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24219078 Meld aan Aanbodpagina