Sawyer Kraanadapter (SP119 Faucet Adapter)


sinds 18-9-2020 04:06:03

Grote foto sawyer kraanadapter sp119 faucet adapter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 23,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met de Sawyer Kraanadapter (SP119 Faucet Adapter) sluit je je Sawyer waterfilter aan op elke reguliere kraan, en ben je zo verzekerd van schoon kraanwater. Erg handig als je bv. op vakantie gaat naar een ver land waar je de plaatselijke waterkwaliteit niet vertrouwt. Geen gesleep met flessen water uit de winkel, maar gewoon veilig drinkwater uit de kraan halen.
Je schroeft eenvoudig je Sawyer filter aan de Kraanadapter en plaatst het andere uiteinde onder tegen een kraan. Zo tap je overal schoon water uit de kraan. De filters kunnen tegen hoge druk, dus zelfs de waterdruk uit de leiding heeft geen schadelijke gevolgen voor het ultrafijne membraan in je Sawyer waterfilter.
Backwashen of backflushen
Je kunt er ook je Sawyer mee backwashen, of ook wel backflushen - dat is het schoonspoelen van het membraan door schoon water in omgekeerde richting door het Sawyer filter heen te spoelen.
Als je weet dat er schoon drinkwater uit je kraan komt, zoals in Nederland over het algemeen wel het geval is, dan kun je je Sawyer ook andersom aansluiten op de kraanadapter en zo schoon water in omgekeerde richting door het membraan heen spoelen.
Sawyer SP128
Met de Sawyer Mini werkt het ietsje anders, hier moet je even het slangetje loshalen van de schroefdop van de Kraanadapter en het slangetje dan aansluiten op de uitgang van de Mini. Ook best heel simpel dus.

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0050716001198
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Sawyer
 ● SKU (eigen artikel code): SP119


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361574 Meld aan Aanbodpagina