Sawyer Cleaning Coupling (SP150)


sinds 18-9-2020 4:06:04

  • Grote foto sawyer cleaning coupling sp150 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto sawyer cleaning coupling sp150 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto sawyer cleaning coupling sp150 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto sawyer cleaning coupling sp150 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 4,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Sawyer Cleaning Coupling (SP150) is een adapter waarmee je de Sawyer Squeeze Filters ( SP129, SP131, SP181, SP2129 ) in combinatie met een plastic PET-fles kunt 'backwashen’.
Geschikt voor gebruik met een PET-fles met een 28 mm schroefdraad .
NB: Gebruik liever niet je Sawyer Squeeze Pouches om te backwashen omdat dit de Pouches kan beschadigen, en omdat een Squeeze Pouch ook nog vuil/besmet water kan bevatten dat je dan door de 'schone' zijde naar binnen duwt. Of je moet er een alleen maar voor het backwashen gebruiken en voor opslag van schoon water.
NB. Deze adapter past niet op de Sawyer Mini SP128 (en het identieke Care Plus model). Dat waterfilter heeft namelijk geen schroefdraad aan de 'schone' zijde, waar het gefilterde water uit komt.
INFO : tips en trucs over het onderhoud en gebruik van Sawyer waterfilters.

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0050716001501
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Sawyer
 ● SKU (eigen artikel code): SP150


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24146715 Meld aan Aanbodpagina