Rite in the Rain All-Weather Notebook No. 935 Groen (notitie


sinds 22-2-2022 03:00:41

Grote foto rite in the rain all weather notebook no. 935 groen notitie caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto rite in the rain all weather notebook no. 935 groen notitie caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto rite in the rain all weather notebook no. 935 groen notitie caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto rite in the rain all weather notebook no. 935 groen notitie caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto rite in the rain all weather notebook no. 935 groen notitie caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto rite in the rain all weather notebook no. 935 groen notitie caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 7,50
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het Rite in the Rain All-Weather Notebook Groen (notitieblokje) is bij survivalists en preppers een bekend onderdeel. Tijdens noodsituaties is het verstandig om alles goed bij te houden, maar ook om je gedachten en belevenissen op papier te zetten.

De All-Weather Notebook met groene voor- en achterzijde past in elke tas. Het notitieblokje is taai genoeg om allerlei capriolen van moeder natuur te weerstaan. Dit notitieboekje laat zich niet tegenwerken door zweet, regen, sneeuw, modder, olie, vet en het blootstaan aan het dagelijks gebruik.

Je kunt met bijna alles schrijven op het papier, behalve met schrijfgerei op waterbasis en vulpennen. Potloden, krijtjes, waskrijten, permanent markers en standaard balpennen werken wel.

De All-Weather balpen van Rite in the Rain is natuurlijk helemaal de perfecte compagnon voor dit notitieblokje!

Met een extra stevige groene voor- en achtercover van Polydura.

Aan de binnenzijde van de omslag staan omrekentabellen afgedrukt voor maten en gewichten, meetgereedschappen die handig zijn bij het kaartlezen en linialen in inches en centimeters.

Afmetingen: 12,5 x 7,5 cm
Gewicht: 54 gram
Inhoud: 50 velletjes, 100 bladzijden - gebonden met een spiraalrug en voorzien van een Polydura cover aan de voor- en achterkant
Kleur: cover en back (schutvellen) zijn groen15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0632281935117
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Rite in the Rain
 ● SKU (eigen artikel code): 2010558106RR


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 26450382 Meld aan Aanbodpagina