PowerXtreme X20 - Accu 20 Ah


Grote foto powerxtreme x20 accu 20 ah caravans en kamperen caravan accessoires
€ 389
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

PowerXtreme X20 - Accu 20 Ah:
Omschrijving PowerXtreme X20 - Accu 20 Ah PowerXtreme, voorheen LifePO4You, is door de KCK als allerbeste accu uit de test gekomen. Traditionele caravan accu&rsquos zijn zwaar, kunnen lekken en moeten in de winter uit de caravan gehaald worden om te worden onderhouden. De PowerXtreme LiFePO4 accu&rsquos zijn lichtgewicht accu&rsquos met een extreem vermogen die je nooit in de steek laten. Het is ook niet zo gek dat deze accu zo goed uit de test kwam: in tegenstelling tot de recreatieaccu of de gel accu weegt deze accu minder dan 4 flessen cola. Je hebt er geen accubak voor nodig, je hoeft geen afvoer door de bodem van je caravan te maken en je hebt geen lader nodig. De lader zit al geïntegreerd in de accu en de accu heeft een eigen systeem om aan de caravanbodem te bevestigen. Het is eenmaal een flinke uitgave, maar gezien het feit dat je geen acculader en accubak hoeft te kopen, en dat de accu niet sneuvelt door gebrek aan onderhoud en aanzienlijk langer meegaat, is het relatief gezien goedkoper. Het is dus een enorm goede investering. De PowerXtreme X20 is een 20 Ah accu welke geschikt is voor gebruik van elk type mover en kan ook de zwaardere caravans verplaatsen. In tegenstelling tot de PowerXtreme X30 is hij niet geschikt om als boordaccu te gebruiken. Specificaties Voltage: 12V Normaal voltage: 12,8V Capaciteit: 20Ah Max. continue stroom: 100A Piekstroom: 300A Toegelaten max. laadstroom: 60A Gewicht: 4,4KG Afmetingen: 250x175x120 mm

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22813009

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.