Petromax Grillrooster Pro-FT (by Campmaid)


sinds 18-9-2021 03:04:15

  • Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto petromax grillrooster pro ft by campmaid caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 25,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met het Petromax Grillrooster Pro-FT , de los verkrijgbare Lid Holder Pro-FT (dekselhouder) en de Charcoal Tray Pro-FT (brikettenstarter) creëer je in een handomdraai een volwaardige barbecue.

Inzetrooster voor Dutch Ovens
Het Grillrooster Pro-FT kun je als inzetrooster gebruiken in je Dutch Oven vanaf FT6 of groter, handig voor bv. het bakken van brood.

Ook kun je het Grillrooster plaatsbesparend bewaren in een Petromax Dutch Oven vanaf grootte FT6.

Het Petromax Grillrooster Pro-FT (by Campmaid) is zeer geschikt om te gebruiken met Dutch Ovens, de Petromax dekselhouder Pro-FT en de Charcoal Tray Pro-FT. Met elkaar gecombineerd ontstaat hier een heel scala aan buitenkook-mogelijkheden.

Het Grillrooster Pro-FT in combinatie met Dutch Ovens deksel of Grillrooster Pro-FT
De Charcoal Tray klem je eenvoudig in de Lid Holder Pro-FT (dekselhouder). Bovenin de Lid Holder bevestig je een (omgekeerde) deksel van een Dutch Oven of het Grillrooster Pro-FT. De deksel kun je als bakplaat of pan gebruiken en op het Grillrooster kun je ouderwets barbecuen.

De Charcoal Tray in combinatie met Dutch Ovens
De Petromax CampMaid Charcoal Tray Pro-FT is ook een praktische brikettenstarter dankzij de ronde gaten in de rand. Laat de kolen of briketten goed doorgloeien en zet een Dutch Oven op de Charcoal Tray. Dankzij de diameter van 23,5 cm is de Charcoal Tray optimaal geschikt voor de Dutch Ovens FT6 en FT9 van Petromax.

Campmaid USA
De Pro-FT-serie bestaat uit meerdere producten en is afkomstig van het Amerikaanse Campmaid. Met de Pro-FT-producten krijg je verschillende buitenkookmogelijkheden tot je beschikking. Petromax heeft deze buitenkookzaken van Campmaid naar Europa gehaald zodat wij hier nu ook gebruik kunnen maken van het gemak van deze serie.

Let op: het artikel op deze pagina betreft alleen het Petromax Grillrooster Pro-FT . De Charcoal Tray Pro-FT, de Lid Holder Pro-FT en de Dutch Ovens zijn apart verkrijgbaar.

Materiaal: staal
Afmetingen: Ø 27 x 3,1 cm
Gewicht: 600 gram15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4250435730492
 ● Leve
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25200216 Meld aan Aanbodpagina