Bijenwasdoeken voor levensmiddelen (2 stuks)


sinds 19-2-2022 03:00:09

Grote foto bijenwasdoeken voor levensmiddelen 2 stuks caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto bijenwasdoeken voor levensmiddelen 2 stuks caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto bijenwasdoeken voor levensmiddelen 2 stuks caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto bijenwasdoeken voor levensmiddelen 2 stuks caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto bijenwasdoeken voor levensmiddelen 2 stuks caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto bijenwasdoeken voor levensmiddelen 2 stuks caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 9,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Twee bijenwasdoeken in frisgroen ruitjespatroon gemaakt van bio-katoen met bijenwas en boomhars.
Een milieuvriendelijk alternatief voor plastic- en aluminiumfolie.
Handig om je boterhammen in te verpakken of een schaaltje af te dekken. De doeken zijn gemakkelijk te vormen door de bijenwas. Ze zijn tot ongeveer een jaar lang te gebruiken en kunnen gecomposteerd worden aan het eind van hun levensduur. Of je maakt er tegen die tijd je houtkachel of kampvuur mee aan. Daar zijn ze ook zeer geschikt voor. 
Kenmerken Bijenwasdoeken:
• Gemakkelijk schoon te maken met lauwwarm water
• Herbruikbaar
• Alternatief voor plastic- en aluminiumfolie
• Gemaakt van bio-katoen
• Twee doeken van verschillende formaten
• Composteerbaar
 

In de verpakking:
Twee bijenwasdoeken in frisgroen ruitjespatroon;
1 x 25 x 28 cm
1 x 33 x 35,5 cm
 
Let op: bijenwas-doeken zijn niet geschikt voor het bewaren of verpakken van rauw vlees en vis.
 
 


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 4021504281647
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Origin Outdoors
 ● SKU (eigen artikel code): 562052


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25085230 Meld aan Aanbodpagina