Optimus Crux Lite kookset (Tactical Edition)


sinds 29-4-2021 16:04:17

prijs: € 84,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het Optimus Crux Lite Cook System (Tactical Edition) is een 3-delige kookset bestaande uit de bekende Optimus Crux Lite gasbrander en de Optimus Weekend HE pannenset met de zgn. Heat Exchanger.
Het Crux Lite gasstelletje is een van de meest compacte, lichte, stabiele en meest krachtige (3kW) gasbranders op de markt. De Crux Lite is zeer compact opvouwbaar. De 3.000 Watt-brander is krachtig stabiel en verspreidt de warmte uitstekend. Het kooktoestelletje is goed af te regelen, zo kun je met precisie sudderen of snel koken.
De speciale Heat Exchanger onder de kookpan verkort de kooktijden en bespaart zo gas tijdens het koken.
De set omvat de Crux Lite (83 gram), de 0,95 liter Heat Exchange kookpan (van hard-geanodiseerd aluminium) met non-stick coating en maataanduiding, een bakpannetje die ook als deksel voor de kookpan fungeert, opbergfoedraaltje van netstof en een zakje om de Crux Lite in op te bergen.
Afhankelijk van de omstandigheden (hoogte, klimaat) kookt de Crux Lite een liter water in 3 minuten.
Tijdens het reizen/opslag biedt de kookset nog voldoende plek om ook een 230 grams gascartridge in de pan en bij de Crux Lite mee te verpakken. 
Hier een site waar de Crux Lite, de brander, gereviewed wordt, klik voor de review.
Gewicht: 400 gram
Afmetingen: 12,4 x 16,5 cm
N.b. de afgebeelde gascartridge wordt niet meegeleverd. Deze Optimus 230 grams gascartridge hebben wij wel in ons assortiment zitten.
April 2021: Een klant van Noodzaken heeft de afzonderlijke onderdelen op de weegschaal gelegd en kwam tot deze metingen:
De Crux Lite brander: 76 gram, inclusief zakje: 85 gram
Optimus Weekend HE pannenset: 283 gram, inclusief zakje: 299 gram
Totaal pannenset + brander: 359 gram, inclusief de opbergfoedraaltjes: 385 gram

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0604375204294
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Optimus
 ● SKU (eigen artikel code): 8020429
 ● Import prijs: € 84,95


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25729632 Meld aan Aanbodpagina