Optimus Crux Lite gasbrander


sinds 18-9-2021 03:04:11

  • Grote foto optimus crux lite gasbrander caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto optimus crux lite gasbrander caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto optimus crux lite gasbrander caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto optimus crux lite gasbrander caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 39,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het Crux Lite gasstelletje is een van de meest compacte, lichte, stabiele en meest krachtige (3kW) gasbranders op de markt. De Crux Lite is zeer compact opvouwbaar. De 3.000 Watt-brander is krachtig stabiel en verspreidt de warmte uitstekend. Het is een betrouwbare brander die zeer geschikt is voor de grammenjager. Ideaal voor in een overlevingskit die niet teveel mag wegen en waar de mogelijkheid om te kunnen koken wel een belangrijke factor speelt.

Het kooktoestelletje is goed af te regelen, zo kun je met precisie sudderen of snel koken. De gekartelde steunen bieden hoge stabiliteit voor de pannen. Afhankelijk van de omstandigheden (hoogte, klimaat) kookt de Crux Lite een liter water in 3 minuten. De brede branderkop zorgt voor een goede verspreiding van de warmte.

Hier een site waar de Crux Lite gereviewed wordt, klik voor de review.

Vermogen: 3000 Watt
Brandduur: tot 90 minuten op max. output met een 230 grams gascartridge
Kooktijd: 3 minuten per liter (afhankelijk van hoogte en klimatologische omstandigheden)

Gewicht: 75 gram
Afmetingen: 7,1 x 5,7 x 5,6 cm

N.b. de afgebeelde gascartridge wordt niet meegeleverd. Gascartridges zoals deze 230 grams gascartridge van Optimus zitten wel in het assortiment van Noodzaken.


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7612013192592
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Optimus
 ● SKU (eigen artikel code): 8019259


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25900745 Meld aan Aanbodpagina