NDS kit Solenergy PSM 150W + SunControl N-BUS SCE360M + PST


sinds 16-11-2023 20:33:16

Grote foto nds kit solenergy psm 150w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 150w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 150w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 150w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 150w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen Grote foto nds kit solenergy psm 150w suncontrol n bus sce360m pst doe het zelf en verbouw zonnepanelen
prijs: € 439
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Complete zonnepanelenset waarmee u de accu van uw camper, caravan of boot via zonne-energie van stroom voorziet. Deze set bestaat uit NDS Solenergy 150W zonnepaneel, 6 meter verbindingskabel, een NDS SCE360M MPPT laadregelaar en een dakdoorvoer (wit).
NDS zonnepaneel set Solenergy (150 W) met laadregelaar

*) wordt alléén binnen Nederland en België verzonden

 

De NDS Solenergy KP150-360 is een complete set om caravan, camper of boot te voorzien van zonnepanelen. Naast het 150 W NDS Solenergy zonnepaneel met 6 meter verbindingskabel, bestaat de set uit een NDS Suncontrol SCE360M N-BUS laadregelaar en een dak doorvoer. Met deze set voorziet u de accu’s van uw voertuig van stroom via zonne-energie.

 

Eenvoudige montage

Het NDS Solenergy PSM150WP.2 zonnepaneel levert tot150W energie en is eenvoudig te monteren dankzij de geïntegreerde montagebeugels. Met de meegeleverde dak doorvoer leidt u de verbindingskabel van het zonnepaneel door het dak naar binnen, waar u deze verbindt met de SCE360M N-BUS laadregelaar.

 

Efficiënt 150W zonnepaneel

Het zonnepaneel uit deze set bestaat uit 32 monokristallijne zonnecellen onder een laag Tedlar. Hierover ligt een laag gehard glas met een anti-reflectielaag. Het zonnepaneel is verder afgewerkt met een dunne vacuüm aangebrachte EVA (ethyleen-vinylacetaat) boven- en onderlaag, die het paneel beschermt tegen aanslag en vervuiling.

 

NDS PSM150WP.2 zonnepaneel in het kort


 ● 32 monokristallijne cellen
 ● Afmeting (l x b x h): 1476 x 676 x 60 mm
 ● Gewicht: 12,5 kg
 

Technische gegevens


 ● Maximum vermogen: 150 W (+/- 3%)
 ● Nominale spanning: 12 Volt
 ● Nullastspanning: 20,85 V
 ● Kortsluitstroom: 9,30 A
 ● Spanning bij max. vermogen: 17,23 V
 ● Stroom bij max. vermogen: 8,71 A
 

Het pakket bestaat uit:


 ● NDS Solenergy 150W zonnepaneel
 ● NDS Suncontrol SCE360M NBUS laadregelaar
 ● 6 meter lange bipolaire verbindingskabel (2 x 2,5 mm²)
 ● Dakdoorvoer
 ● Wartel PG13,5
 

SUNCONTROL2

SUNCONTROL2 is de nieuwste laadregelaar van NDS met afzonderlijke ingangen voor twee zonnepanelen.

De MPPT technologie maakt het mogelijk de energie van elk type zonnepaneel (12V nominaal) te maximaliseren, en de modernste laadcurves uit te voeren, zelfs voor LiFePO4 accu’s.

Het speciale Opticharge-algoritme, ontwikkeld door het NDS, optimaliseert de lading naargelang van de behoeften van de accu en verlengt de levensduur ervan.

SUNCONTROL2 is uitgerust met het nieuwe N-BUS communicatieprotocol, compatibel met Ci-Bus: u kunt nu alle boordapparatuur bewaken, besturen en bijwerken vanaf één enkele NDS Controller.

 

WAT IS N-BUS?

N-BUS is het multidevice communicatieprotocol dat volledig door NDS is ontwikkeld en compatibel is met CI-BUS.

Met N-BUS zijn uw energieapparaten met elkaar verbonden en wisselen ze informatie uit voor een efficiënter energiebeheer aan boord. Het netwerk van apparaten heeft vele voordelen, zoals eenvoudige firmware-updates en vereenvoudigde bediening met één simpele interface.

 

WAT BETEKENT MPPT?

Het is het algoritme dat het mogelijk maakt om altijd het “Maximum Power Point” te benutten geleverd door het paneel. Een laadregelaar met MPPT-technologie is in staat een aanzi
Kenmerken: Kopen in ZoetermeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112558998 Meld aan Aanbodpagina