LPG duo staal set inbouwen


Grote foto lpg duo staal set inbouwen caravans en kamperen caravan accessoires
€ 849
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

LPG duo staal set inbouwen:
STAANDE LPG TANK SET COMPLEET Set van twee staande LPG tanks van staal beide voorzien van kniestuk voor een haakse slangaansluiting. Capaciteit 27 liter per fles. Inclusief drie gasslangen van 50 cm, T-stuk en buitenvuller. De tanks zijn standaard voorzien van inhoudsmeter, 80% vulklep, veerveiligheid en afnamekraan met 1/2&rdquo links buitendraad aansluiting. Afmeting: H.56 x Ø 30 cm per fles. Bij gebruik van een truma boiler advies een gasfilter te plaatsen !!

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22809447

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.