Lifestraw Waterfilter Universal (voor bestaande waterflessen


sinds 18-9-2020 11:46:46

  • Grote foto lifestraw waterfilter universal voor bestaande waterflessen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto lifestraw waterfilter universal voor bestaande waterflessen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto lifestraw waterfilter universal voor bestaande waterflessen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto lifestraw waterfilter universal voor bestaande waterflessen caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto lifestraw waterfilter universal voor bestaande waterflessen caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto lifestraw waterfilter universal voor bestaande waterflessen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 39,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


 
Waterfilter goed voor 4.000 liter schoon gezuiverd drinkwater
Het Universal waterfilter van Lifestraw, de makers van het bekende waterfilter-rietje Personal, maakt het mogelijk onbezorgd te drinken uit een sloot, beek, meer of vijver.
De Lifestraw Universal is gemakkelijk in gebruik; je vult je fles, draait de Universal erop en je waterfilter is klaar om je schoon én smakelijk drinkwater te bezorgen.
Met de Lifestraw Universal beschik je over je een waterfilter dat ook geur en smaak verbetert. En dat past op de drinkfles die je al hebt. Wij vinden het filter vooral geschikt voor wijdhalsflessen, en dan vooral de Nalgene Everyday.
Het Lifestraw waterfilter Universal is o.a. compatible met:

 ● Nalgene Everyday 1 liter wijdhals
 ● Hydroflask wijdhals
 ● Hydroflask standaard-hals
 ● Klean Kanteen wijdhals classic (niet voor insulated-flessen) - niet 100% lekvrij

 
 
Lifestraw waterfilter Universal: met actief-kool capsule
LifeStraw Universal heeft, naast het bestaande award-winning Lifestraw filterelement een carbon capsule. De carbon capsule met actief kool vermindert het aandeel van chloor, chemicaliën en slechte smaak en geur van het water tot zo’n 100 liter. Dat staat gelijk aan drie maanden voortdurend gebruik van de LifeStraw Universal.
Het water wordt dus bij de LifeStraw Universal niet alleen gezuiverd van vuildeeltjes, bacteriën en protozoa, maar krijgt ook weer een heerlijke smaak. En dat allemaal met hulp van je eigen waterfles, zodat je overal waar je bent toegang hebt tot veilig en smakelijk drinkwater. 
Een goed waterfilter is onmisbaar tijdens noodsituaties, wanneer er geen schoon drinkwater meer uit de kraan komt, en tijdens avontuurlijke buitensport-activiteiten zoals trektochten. Ook op vakanties in landen waar het drinkwater niet van die kwaliteit is als we gewend zijn kan de LifeStraw Universal worden gebruikt om vervelende ziektes als gevolg van verontreinigd drinkwater te voorkomen.
Lifestraw waterfilter Universal: goed voor 4.000 liter schoon en veilig drinkwater
De LifeStraw Universal filtert tot 4.000 liter, dat is veel meer dan de meeste vergelijkbare filters. De LifeStraw Universal heeft geen batterijen nodig en bevat geen chemicaliën. Het filterprincipe van de LifeStraw Universal is gebaseerd rond een holle vezel membraan technologie, die het mogelijk maakt om zelfs sterk verontreinigd water te transformeren tot schoon en veilig drinkwater, gecombineerd met een carbon capsule met actief kool die chloor, chemicaliën en slechte smaak en geur van het water vermindert tot zo'n 100 liter.
Vervangende reservefilters voor het LifeStraw Universal waterfilter (binnenkort)
Er is binnenkort ook een vervangend filterelement voor de LifeStraw Universal verkrijgbaar bij Noodzaken, waarmee je opnieuw 4.000 liter water kunt filteren tot schoon drinkwater. En ook de vervangende Carbon Capsules (2-pack) met 100 liter capaciteit zullen wij ook nog in het assortiment opnemen.

 ● Geavanceerde vervangbare hollow fiber membraam cartridge filtert tot 4.000 liter water
 ● Vervangbare carbon capsule met actief kool vermindert chloor, chemicaliën en slechte smaak en geur van het water tot zo’n 100 liter
 ● Verwijdert ten minste 99.9999% van de watergedragen bacteriën, inclusief E-Coli (>LOG 6 reductie)
 ● Verwijdert een minimum van 99,9% van de watergedragen protozoaire parasieten, inclusief Giardia & Cryptosporidium (>Log 3 reductie)
 ● Vermindert troebel
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24285778 Meld aan Aanbodpagina