Kunstof kozijnen voor stacaravans


sinds 15-3-2019 16:33:28

Grote foto kunstof kozijnen voor stacaravans caravans en kamperen stacaravans
Locatie : Utrecht  (Utrecht)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Aantal personen : 1 tot 2 personen
Koop / Huur : Koop

Beschrijving

Kunststof kozijnen van stacaravan-shop een energiezuinige keuze!
Kunststof kozijnen van stacaravan-shop.nl staan voor zekerheid van een kwalitatief hoogwaardig doe-het-zelf pakket [Incl: uitgebreide montagehandleiding].Stacaravan-shop.nl neemt zijn producten namelijk direct af van de fabrikant. En dat is prijstechnisch gunstig, maar er kunnen ook geen misverstanden ontstaan mede omdat wij zelf bij u op de camping komen inmeten, uitleg geven en showmodellen laten zien. Afspraak is voor stacaravan-shop.nl ook afspraak.
Omdat er vraag is naar kunststof kozijnen met dubbel glas voor in Engelse stacaravans, heeft stacaravan-shop.nl in samenwerking met een Engelse leverancier van ramen, deuren en kozijnen een product ontwikkelt dat door eigenaren van stacaravans simpel zelf te plaatsen is, comfortabel en op termijn ook als kostenbesparend wordt ervaren.
stacaravan-shop.nl levert alleen naar buiten draaiende ramen en deuren [ramen van onder te openen dit mede zodat de wind er niet in kan slaan]. Het grote voordeel van naar buiten draaiende ramen is uiteraard de ruimtebesparing binnenin de stacaravan.
Hang- en sluitwerk van uitstekende kwaliteit, minimaliseren de inbraakgevoeligheid in uw stacaravan.
Kunststof kozijnen worden gemaakt van Polyvinychloride en zijn simpel schoon te houden.
Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen:
Buiten het aangepaste gewicht speciaal voor stacaravan worden deze gemonteerd zonder schroeven en/of kit.[Met uitzondering van de deuren die worden voorzien van schroeven maar geen kit]
1. Stookkosten
Door te kiezen voor kunststof kozijnen met dubbel glas verliest uw stacaravan minder snel warmte. En minder warmteverlies betekent automatisch minder stookkosten. Daarnaast blijft uw stacaravan dankzij isolerend glas in de zomer een stuk koeler. Ook dat is een groot voordeel en kan dit u de nodige kosten schelen. U hoeft immers minder energie te verbruiken voor de airconditioning of ventilatoren.
2. Geluid/Condens
Kunststof kozijnen met dubbel glas bieden naast energiebesparing ook meer comfort in uw stacaravan. Zo heeft u geen last meer van kille ramen die kou afstralen en is er minder tocht in uw stacaravan. Ook zult u minder of zelfs helemaal geen last meer hebben van condens op de ramen. En heeft isolatieglas een geluiddempende werking. Zeker wanneer u in een drukke omgeving staat met uw stacaravan, zult u merken dat u beduidend minder geluidsoverlast zult ervaren.
3. Milieu
Doordat u kunt besparen op het energieverbruik, betekent dat uw stacaravan minder belastend is voor het milieu. Energieverbruik betekent immers CO2-uitstoot, hetgeen klimaatverandering in de hand werkt.
4. Inbraakwerend
Logischerwijs is dubbelglas voor inbrekers een grotere drempel dan enkel glas. Het ruitje intikken om binnen te komen wordt er niet bepaald makkelijker op wanneer u uw woning hebt voorzien van dubbel glas.De deuren zijn voorzien van een meerpuntsluiting.
5.Waardestijging van uw stacaravan
Wanneer u in dubbel glas investeert, komt deze investering in het geheel terug in de meerwaarde van de stacaravan! Los van alle bovengenoemde voordelen zijn de kosten dus indirect gedekt.
Kortom kunststof kozijnen van onze website zijn een energiezuinige en veilige keuze!
Heeft u vragen dan kunt u ons een mail sturen info@stacaravan-shop.nl of bellen: 0630650316.

Kenmerken: Staat: Nieuw, Aantal personen: 1 tot 2 personen, Koop / Huur: Koop, Kopen in Utrecht


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22254249 Meld aan Aanbodpagina