Koppelingslot (Disselslot) type C. Kruislings. Voor gegoten


Grote foto koppelingslot disselslot type c. kruislings. voor gegoten caravans en kamperen caravan accessoires
€ 119,95
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

Koppelingslot (Disselslot) type C. Kruislings. Voor gegoten ALBE koppelingen.:
Doublelock Koppelingsslot Fixed Lock. Simpel, klein en compact koppelingsslot niet geschikt voor stabilisator koppelingen.. Wordt aan de onderkant van de bestaande koppeling gemonteerd en vastgezet met een breekbout. Kan aan- en afgekoppeld gebruikt worden. Compleet met zwaar Magnum hangslot met vijf sleutels Inclusief led key. In slechts enkele seconden is uw bezit beveiligd, simpeler kan het niet. Compleet met borgpen voor tijdens het rijden. Inclusief bevestigingsmateriaal voor permanente bevestiging. SCM goedgekeurd onder nummer: MP030407 Verkrijgbaar voor de volgende sloten: Koppelingslot type C. Kruislings. Voor gegoten ALBE koppelingen. Koppelingslot type B. Voor horizontale aansluiting. 50mm breed. Koppelingslot type A60.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Liever contact via de mail? Mail ons op webshop@henkpen.nl wij proberen z.s.m. een reactie te versturen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22805599

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.