Knaus Sun Ti


sinds 17-5-2022 04:45:00

  • Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans
  • Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans
  • Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans
  • Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans
  • Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans
Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans Grote foto knaus sun ti caravans en kamperen caravans
prijs: € 35500
Locatie : Wezep  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Bouwjaar : 2007
Carrosserie : Overige carrosserieën

Beschrijving

Deze praktische Knaus Sun Ti is gebouwd in het jaar 2007. De camper heeft een lengte van 6 meter 30, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie.
De Renault-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Renault is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, cabineverduistering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en elektrisch bedienbare ramen.
De camper heeft een standaardzit in de lengte, zodat u over een flexibel in te delen zitruimte beschikt. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.
Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.
Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma?s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp.
Kenmerken: Bouwjaar: 2007, Carrosserie: Overige carrosserieën, Kopen in Wezep


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 28819224 Meld aan Aanbodpagina