Klean Kanteen 800ml / 27oz Classic Loop Cap (RVS bidon - 100


sinds 18-2-2021 03:02:37

Grote foto klean kanteen 800ml 27oz classic loop cap rvs bidon 100 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 19,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Klean Kanteen 800 ml Classic Loop Cap Bidon is de juiste keuze voor gebruik, voor in de rugzak, tijdens wandelingen en voor veeleisende avonturiers.
Deze 0,8 liter fles is uitgerust met de Loop Cap Classic 3.0, met handig bevestigingsoog. De hals van de fles is lekker ruim zodat je ook nog gemakkelijk ijsklonten o.i.d. in de fles kunt stoppen en de fles is op deze manier ook gemakkelijk schoon te maken. Deze 800ml versie past in de meeste standaard bidon- en drinkbekerhouders op de fiets en in de auto.
De afmetingen van deze 0,8 liter fles van Klean Kanteen maken deze bidon zeer geschikt voor het zijvak van een 5.11 Tactical Push Pack ! Ook als onderdeel van een Get Home Bag is de fles zeer geschikt. De Klean Kanteen fles is zeer duurzaam en kan in noodsituaties ook nog eens (zonder dop!) op het vuur gezet worden om er water in te desinfecteren/koken.
Loop Cap (versie 3.0) = 100% lekdicht
De Loop Cap 3.0 met bevestigings-ring is ideaal om de drinkfles op allerlei plaatsen te gebruiken. In je rugzak, bagage of 5.11 Tactical Push Pack bijvoorbeeld.
Wil je deze fles, maar dan met de handige Sport Cap zodat je snel uit de fles kunt drinken, bijvoorbeeld tijdens het fietsen of autorijden, dan kun je bij Noodzaken ook de losse Klean Kanteen Sport Cap 3.0 dop er bij bestellen.
18/8 Food Grade Stainless Steel
Het 18/8 RVS-materiaal is geschikt voor gebruik met levensmiddelen en maakt het gebruik van de Klean Kanteens veilig en vrij van gifstoffen. Ook smaak en geur hechten zich niet in de Klean Kanteen-flessen.
De Loop Cap dop is aan de binnenzijde ook van hetzelfde RVS gemaakt, waardoor de inhoud volledig omsloten is door het roestvrijstaal. De Loop Cap dop is gemakkelijk in gebruik, ook zeer degelijk en eenvoudig te bevestigen aan je tas of uitrusting.
Omdat het RVS-materiaal van zich zelf al veilig is, is het niet nodig de binnenkant van de fles van een coating te voorzien, dit in tegenstelling tot aluminium flessen die aan de binnenzijde wel gecoat zijn met een kunststof laagje.
Kenmerken Klean Kanteen 800 ml RVS drinkfles met Loop Cap Classic:
 ● Gemaakt van roestvrij staal 18/8: hygiënisch en zeer duurzaam
 ● Gemaakt van gifvrije en veilige materialen
 ● Makkelijk schoon te maken
 ● Smaak- en geurvrij
 ● Gaat een leven lang mee
 ● Herbruikbaar, beter voor het milieu
 ● Verantwoord geproduceerd met hoge eisen voor mens en milieu
 ● Geschikt voor de vaatwasser

Afmetingen: ø 72 mm x 272 mm
Hals: ø 4,4 cm
Inhoud: 800 ml / 0,8 liter / 27oz
Gewicht: 200 gram
Materiaal:
Fles: 18/8 RVS / Dop: 18/8 RVS en gedeeltelijk polypropyleen, siliconen afdichtring

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnum
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24210813 Meld aan Aanbodpagina