Klean Kanteen 530ml / 18oz Classic Loop Cap (18oz RVS drinkf

sinds 18-9-2021 03:04:15

Grote foto klean kanteen 530ml 18oz classic loop cap 18oz rvs drinkf caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 17,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Klean Kanteen 530 ml (18 oz) Classic Loop Cap Bidon is de juiste keuze voor gebruik, voor in de rugzak, tijdens wandelingen en voor veeleisende avonturiers.

Deze halve liter fles is uitgerust met de Loop Cap (versie 3.0), met handig bevestigings-oog. De hals van de fles is lekker ruim zodat je ook nog gemakkelijk ijsklonten o.i.d. in de fles kunt stoppen en de fles is op deze manier ook gemakkelijk schoon te maken.

Deze 530ml versie past in de meeste standaard bidon- en drinkbekerhouders op de fiets en in de auto.

De afmetingen van deze 0,5 liter fles van Klean Kanteen maken deze bidon zeer geschikt voor het zijvak van de 5.11 Tactical Push Pack ! Ook als onderdeel van een Get Home Bag is de fles zeer geschikt. De Klean Kanteen fles is zeer duurzaam en kan in noodsituaties ook nog eens (zonder dop!) op het vuur gezet worden om er water in te desinfecteren/koken.

Loop Cap Classic = 100% lekdicht
De Loop Cap met bevestigingsring is ideaal om de bidon op allerlei plaatsen te gebruiken, in je rugzak, bagage of 5.11 Tactical Push Pack bijvoorbeeld.

Wil je deze fles, maar dan met de handige Sport Cap zodat je snel uit de fles kunt drinken, bijvoorbeeld tijdens het fietsen of autorijden, dan kun je bij Noodzaken ook de Klean Kanteen Sport Cap 3.0 dop los erbij bestellen.

18/8 Food Grade Stainless Steel
Het 18/8 RVS-materiaal is geschikt voor gebruik met levensmiddelen en maakt het gebruik van de Klean Kanteens veilig en vrij van gifstoffen. Ook smaak en geur hechten zich niet in de Klean Kanteen-flessen.

De Loop Cap dop is aan de binnenzijde ook van hetzelfde RVS gemaakt, waardoor de inhoud volledig omsloten is door het roestvrijstaal. De Loop Cap dop is gemakkelijk in gebruik, ook zeer degelijk en eenvoudig te bevestigen aan je tas of uitrusting.

Omdat het RVS-materiaal van zich zelf al veilig is, is het niet nodig de binnenkant van de fles van een coating te voorzien, dit in tegenstelling tot aluminium flessen die aan de binnenzijde wel gecoat zijn met een kunststof laagje.


 ● Gemaakt van roestvrij staal 18/8: hygiënisch en zeer duurzaam
 ● Gemaakt van gifvrije en veilige materialen
 ● Makkelijk schoon te maken
 ● Smaak- en geurvrij
 ● Gaat een leven lang mee
 ● Herbruikbaar, beter voor het milieu
 ● Verantwoord geproduceerd met hoge eisen voor mens en milieu
 ● Geschikt voor de vaatwasser

Afmetingen: ø 72 mm x 250 mm
Hals: ø 4,4 cm
Inhoud: 530 ml / 0,5 liter / 18oz
Gewicht: 180 gram
Materiaal:
Fles: 18/8 RVS / Dop: 18/8 RVS en gedeeltelijk polypropyleen, siliconen afdichtring


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt
Kenmerken: Kopen in Enschede


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23437865 Meld aan Aanbodpagina