Klean Kanteen 1900ml / 64oz wijdhalsfles (RVS drinkfles - 10


sinds 18-10-2021 03:04:45

  • Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto klean kanteen 1900ml 64oz wijdhalsfles rvs drinkfles 10 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 36,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Klean Kanteen 1900 ml wijdhalsfles is de juiste keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor veeleisende avonturiers. Of het nu om drinkwater of andere levensmiddelen gaat, het komt alleen uit de Klean Kanteen fles als jij de dop er af haalt!

TIP: Zeer geschikt om een survivalkit in te verpakken, of om als onderdeel van een Bug-out-Bag te gebruiken! De Klean Kanteen fles is zeer duurzaam en kan in noodsituaties ook nog eens op het vuur gezet worden om er water in te desinfecteren. Maar je kunt hem ook op een gasbrander zetten om water te koken voor het bereiden van gevriesdroogd voedsel, thee of koffie.

De wijdhalsopening maakt het gebruik van de fles erg praktisch en gemakkelijk. De standaard wijdhals is compatibel met gangbare waterfilters zoals die van Katadyn en UV-waterzuiveraars zoals de Steripen Aqua.

18/8 Food Grade Stainless Steel
Het 18/8 RVS-materiaal is geschikt voor gebruik met levensmiddelen en maakt het gebruik van de Klean Kanteens veilig en vrij van gifstoffen. Ook smaak en geur hechten zich niet in de Klean Kanteen-flessen. De Loop Cap dop is aan de binnenzijde ook van hetzelfde RVS gemaakt, waardoor de inhoud volledig omsloten is door het roestvrijstaal. De Loop Cap dop is gemakkelijk in gebruik, ook zeer degelijk en eenvoudig te bevestigen aan je tas of uitrusting. Omdat het RVS-materiaal van zich zelf al veilig is, is het niet nodig de binnenkant van de fles van een coating te voorzien, dit in tegenstelling tot aluminium flessen die aan de binnenzijde wel gecoat zijn met een kunststof laagje.


 ● Gemaakt van roestvrij staal 18/8: hygiënisch en zeer duurzaam
 ● Gemaakt van gifvrije en veilige materialen
 ● Makkelijk schoon te maken
 ● Smaak- en geurvrij
 ● Gaat een leven lang mee
 ● Herbruikbaar, beter voor het milieu
 ● Verantwoord geproduceerd met hoge eisen voor mens en milieu
 ● Geschikt voor de vaatwasser

Afmetingen: ø 114 x 265 mm
Hals: ø 5,3 cm (de standaard wijdhalsafmeting, dus net zoals die van de Nalgene-flessen)
Inhoud: 1900 ml / 1,9 liter
Gewicht: 390 gram
Materiaal:
Fles: 18/8 RVS / Dop: 18/8 RVS en gedeeltelijk polypropyleen, siliconen afdichtring


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27025264 Meld aan Aanbodpagina