Katadyn voorverpakte drinkwater-rantsoenen (5 zakjes van 100


sinds 22-10-2021 08:34:09

  • Grote foto katadyn voorverpakte drinkwater rantsoenen 5 zakjes van 100 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto katadyn voorverpakte drinkwater rantsoenen 5 zakjes van 100 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto katadyn voorverpakte drinkwater rantsoenen 5 zakjes van 100 caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn voorverpakte drinkwater rantsoenen 5 zakjes van 100 caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 3,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Katadyn Trans-Ocean Emergency Drinking Water zijn voorverpakte drinkwater-rantsoenen. Het zijn folieverpakkingen met lang houdbaar 'noodwater' - met een minimale houdbaarheid van 5 jaar.

Ook bij opslagtermijnen van langer dan 5 jaar, van op dezelfde wijze verpakt drinkwater, zijn op dit moment geen problemen bekend met betrekking tot de kwaliteit en houdbaarheid van het water.
Katadyn voorverpakte drinkwater-rantsoenen zijn geschikt voor opslag bij temperaturen van -50 tot +70 graden
De zakjes met water kunnen probleemloos opgeslagen worden onder ruige omstandigheden, van minus 50 graden onder nul tot 70 graden boven nul. Ook bij het herhaald bevriezen en ontdooien van het water blijft de kwaliteit van het drinkwater behouden. Je kunt er dus gerust een paar in de auto of boot bewaren .

Katadyn Trans-Ocean voorverpakt drinkwater is o.a. geschikt voor het aanleggen van een lang houdbare watervoorraad voor noodsituaties, of voor gebruik als nooddrinkwater aan boord van een reddingssloep of voertuig.
Kenmerken Katadyn Trans-Ocean voorverpakte drinkwater-rantsoenen:

 ●  Lang houdbaar (minimaal 5 jaar)
 ●  Voldoet aan de strenge SOLAS (Safety Of Life At Sea) eisen
 ●  Probleemloos te bewaren bij temperaturen van -50 tot +70 graden
 ●  Handige stevige en compacte folieverpakkingen
 ●  Ook erg handig voor in de auto, op reis of bij buitensport-activiteiten

Inhoud verpakking:
5 x aluminium folieverpakking drinkwater à 100 ml

Gewicht: 550 gram
Art. nr. 30108


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 0604375208391
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Katadyn
 ● SKU (eigen artikel code): 8020839-01


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27031230 Meld aan Aanbodpagina