Katadyn Carbon Navulling t.b.v. Combi waterfilter en Carbon


sinds 28-5-2021 16:07:06

Grote foto katadyn carbon navulling t.b.v. combi waterfilter en carbon caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 19,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Twee zakjes Katadyn Carbon navulling (actief-kool navulpak) waarmee er weer fris-smakend water uit je Combi waterfilter komt.

De zakjes zijn ook geschikt als navulling voor het Katadyn Carbon Cartridge waterfilter dat veel in combinatie met de Katadyn Pocket of Sawyer waterfilters gebruikt wordt.

Een zakje gaat zo'n 200 liter mee, afhankelijk van de mate waarin het water chemisch of qua smaak belast is. Wanneer het water weer een nare smaak en geur krijgt is dat een teken om het koolgranulaat te vervangen, of zodra het ongeveer 6 maanden permanent in gebruik is geweest.
Waarom Katadyn Actief-kool gebruiken?
De carbon navulling van Katadyn is speciaal gemaakt voor de waterfilters van Katadyn en de Carbon Cartridge. Gemaakt van hoge kwaliteit kokos en met de juiste korrelgrootte. Dus niet een te kleine korrel die in de filtercartridge terechtkomt en niet een te grote korrel waardoor je precies de juiste werking krijgt.

Een ander sterk punt van de actief kool van Katadyn is de alu-verpakking die voor een langdurige houdbaarheid zorgt. De zakjes navulling kunnen probleemloos jarenlang in gesloten verpakking bewaard worden. 

Inhoud: 2 zakjes kool-navulling voor ieder 200 liter - goed voor 400 liter dus in totaal
Gewicht: 100 gram
Wat is actief kool?
Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Actieve kool is een sterk adsorptie-middel. De bekende Norit-tabletten zijn bijvoorbeeld ook gemaakt van actieve kool. Actieve kool wordt bereid via een thermisch proces dat gassen en onzuiverheden verwijdert uit de koolstof.

Actieve kool heeft veel toepassingen in de geneeskunde (adsorptie van giftige stoffen), in de waterzuivering, procesindustrie (adsorptie van kwik en van dioxines en polychloorbifenylen (PCBs)) en om te ontkleuren (adsorptie van kleurstoffen) en te ontgeuren (adsorptie van geurstoffen).

- Bron: Wikipedia -


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7612013206541
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Katadyn
 ● SKU (eigen artikel code): 8013624


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25976167 Meld aan Aanbodpagina