Katadyn BeFree Gravity Filter 10L (zwaartekracht-waterfilter


sinds 2-3-2022 03:00:44

Grote foto katadyn befree gravity filter 10l zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn befree gravity filter 10l zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto katadyn befree gravity filter 10l zwaartekracht waterfilter caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 119,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Vullen, ophangen en schoon water drinken! Met het Katadyn BeFree Gravity 10L waterfilter beschik je altijd over schoon drinkwater. En je hoeft er niet eens voor te pompen zoals bij de meeste andere waterfilters.

De nieuwe Katadyn BeFree Gravity 10L is zeer geschikt voor preppers, bushcrafters en avonturiers. Het nieuwste zwaartekracht-waterfilter van Katadyn is praktisch en veelzijdig in gebruik.

De opvouwbare waterzak neemt nauwelijks ruimte in beslag en het geheel weegt nog geen 300 gram.

Het gemak in gebruik en onderhoud maakt dit filter tot een echte aanrader.
Katadyn: veilig schoon drinkwater zonder pompen
Een filterelement van 0.1 micron en een stevige waterzak van 10 liter;  deze eenvoudige setup zorgt ervoor dat je zonder te pompen over veilig zuiver water kunt beschikken.

Eenvoudig water in de zak doen, deze ophangen en het water door het filter laten lopen. Met de nieuwe Katadyn BeFree waterfilters gaat dit sneller dan ooit. De doorvoersnelheid van het BeFree-filter is maar liefst 2 liter per minuut.

Vang het gezuiverde water op in een jerrycan, waterzak, veldfles of iets anders en geniet van veilig schoon water. Het filter haalt zwevende deeltjes, bacteriën en protozoa, inclusief giardia, crypto, cholera, salmonella en e.coli.
Katadyn BeFree = Zeer makkelijk te onderhouden en te gebruiken
Het filter is zeer makkelijk te reinigen waardoor het EZ-Clean Membrane filterelement tot zo'n 1.000 liter water kan filteren. Je reinigt het filterelement simpelweg door de waterzak te schudden en te 'mixen' alsof je een cocktail maakt. Geen lastig en voortdurend onderhoud zoals backwashen met een injectiespuit, die je dan ook nog mee zou moeten nemen.

Dankzij de transparante strook op de waterzak, met inhoudsaanduiding, kun je goed bijhouden wanneer je weer een trip naar de waterbron maken moet.

Zodra je de waterzak weer moet gaan bijvullen kun je eenvoudig de slang ontkoppelen met de quick-release met auto shut-off. Dat voorkomt dat de slang in contact komt met besmet water tijdens het vullen van de waterzak. De Katadyn BeFree Gravity 10 Liter wordt geleverd met een praktische draagriem die het waterhalen een stukje comfortabeler maakt.

Of je nu je tanden poetst, je gezicht wast of je dorst lest, je zult altijd voldoende schoon drinkwater beschikbaar hebben met de Katadyn BeFree Gravity 10 Liter.
Gegevens Katadyn BeFree Gravity 10L waterfilters:
Capaciteit: tot zo'n 1.000 liter
Snelheid: tot 2 liter per minuut
Filterelement: 0.1 micron 
Geschikt tegen: protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium), bacteriën (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli) en sediment
Kleur: blauw

Afmetingen:
24.5 x 21.6 x 5.8 cm (verpakking)
ca. 23 x 51 cm (BeFree Gravity 10L in gebruik)
ca. 122 cm (slanglengte)

Gewicht: ca. 284 gram
Aanwijzingen en tips voor gebruik van het Gravity BeFree waterfilter:

 ● Volg, als de Katadyn BeFree in een zoetwaterbron is gevallen, de aanwijzingen voor het langdurig opbergen om de filter vóór gebruik volledig te desinfecteren. Gebruik de Katadyn Gravity BeFree niet na beschadiging of vervuiling.
 ● Voorkom dat de uitwendige onderdelen (slang, filteruitvoer) door ongezuiverd water worden vervuild.
 ● Gebruik de Katadyn Gravity BeFree™ niet met andere stoffen of vloeistoffen dan zoet water, anders kan het EZ-Clean Membrane™ beschadigd o
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28034007 Meld aan Aanbodpagina