Isolatiedeken (warmhoud-, isoleer- of reddingsdeken)


sinds 18-5-2020 4:04:34

  • Grote foto isolatiedeken warmhoud isoleer of reddingsdeken caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto isolatiedeken warmhoud isoleer of reddingsdeken caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto isolatiedeken warmhoud isoleer of reddingsdeken caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto isolatiedeken warmhoud isoleer of reddingsdeken caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto isolatiedeken warmhoud isoleer of reddingsdeken caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto isolatiedeken warmhoud isoleer of reddingsdeken caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: 
€ 1,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een isolatiedeken (ook wel warmhouddeken, isoleerdeken, nooddeken of reddingsdeken genaamd) beschermt je tegen onderkoeling, een van de grootste gevaren tijdens noodsituaties.
Deze grote dubbelzijdige isolatiedeken is 210 x 160 cm en beschermt tegen onderkoeling en verbranding . Hoort in elke ehbo-kit, verbandtrommel, survivalkit, dashboardkastje en noodpakket een plekje te hebben.
Ook voordelig geprijsd verkrijgbaar per 25 stuks en in een grootverpakking met 200 stuks !
Onderweg, in de auto, met de boot of tijdens een wintersportvakantie, een isolatiedeken is een veiligheidsmiddel dat absoluut niet vergeten mag worden!
Om goed te kunnen functioneren heeft het lichaam een bepaalde continue temperatuur nodig. Door een aantal situaties kan dit echter dusdanig verstoord worden dat de temperatuur daalt. Voorbeelden hiervan zijn lange tijd in koud water liggen, bewusteloosheid in de buitenlucht of langdurig verblijf in een koude omgeving.
Hoe gebruik je de dubbelzijdige isolatiedeken?
Bij onderkoeling:
voor gebruik bij onderkoeling wikkel je de persoon in de reddingsdeken, met de goudkleurige zijde naar buiten gericht , om verdere afkoeling te voorkomen.
Bij oververhitting:
voor gebruik bij verbranding en oververhitting hou je de zilverkleurige zijde van de isolatiedeken naar buiten gericht.
Dubbelzijdige isolatiedeken in gripzakje:
 ● Tegen onderkoeling, zilverkleurige aluminium laag kaatst lichaamswarmte terug
 ● Bescherming tegen hitte, zonnestralen worden teruggekaatst en houden het lichaam koel
 ● Onmisbaar in auto, noodpakket en verbanddoos

Verpakking: gripzakje
Gewicht: 40 gram
Pakmaat: 12 x 8,5 x 1,5 cm
Uitgevouwen maat: 210 x 160 cm
 
Isolatiedeken kopen
Een isolatiedeken mag eigenlijk in geen enkele verbanddoos, noodpakket of eerstehulp-uitrusting ontbreken. Met een isolatiedeken kun je onderkoeling en oververhitting van het lichaam tegengaan. Daarnaast kun je de reddingsdekens ook gebruiken om op te liggen, als nooddeken, afdak of als signalering zodat de hulpdiensten je gemakkelijker kunnen zien. Je kunt hem ook gebruiken om zonlicht te blokkeren op je tent of auto en deze zo koeler houden.
Kenmerken van de isolatiedekens
De reddingsdekens zitten zeer compact verpakt in een gripzakje en zijn onbeperkt houdbaar. Eenmaal uit de verpakking heb je een isolatiedeken van 210 x 160 cm, van heel dun en licht materiaal, maar met een zeer effectieve werking. Wil je goed voorbereid zijn op noodsituaties en calamiteiten dan mag de isolatiedeken niet ontbreken! Bij Noodzaken vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te zijn op noodsituaties.

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23614319 Meld aan Aanbodpagina