Hymer


sinds 10-6-2022 04:45:00

  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
prijs: € 98790
Locatie : Gieten  (Drenthe)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Bouwjaar : 2021
Carrosserie : Overige carrosserieën

Beschrijving

Deze praktische Hymer Exsis-T 580 PURE is gebouwd in het jaar 2021. De camper heeft een lengte van 6 meter 93, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Hymer camper geen zorgen te maken over hagelschade. De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht. Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogrammaâ€(TM)s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken. Bent u geïnteresseerd in deze Hymer Exsis-T 580 PURE? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
U kunt zelf kiezen welke vorm van service het beste bij u past. Rico Recreatie werkt met de volgende afleverpakketten

Camper:
Zo meenemen afleverpakket: € 0,- ( geen garantie )
Rico-service afleverpakket: € 1495,- ( 6 maanden Rico garantie )
Full-service afleverpakket: € 1995,- ( 12 maanden Bovag garantie )
Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële Erwin Hymer Group dealer van Carado, Lid van Bovag en RDW erkend.
Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl
Druk en zetfouten voorbehouden


Indien u langs wilt komen voor een bezichtiging, bel dan even van tevoren of de camper beschikbaar is. Dan kunnen we ook tijd voor u vrij maken om u optimaal te informeren.
Indeling Sanitair

Indelingen:
Midden-opstelling


Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Cassettetoilet, Douche, Schoonwatertank (vast), Toilet/Wasruimte

Radio/TV

Accessoires:
Losse camera, Schotel, Televisie

Keuken

Indelingen:
Middenkeuken


Accessoires:
Boiler, Gascomfoor, Grote koelkast, Vriesvak

Exterieur/Interieur

Indelingen:
L-zit


Accessoires:
Buitenlamp, Combicassettes, Dakluik heki, Dakluik heki groot, Hagelbestendig dak, Hordeur, Lichtmetalen velgen, Luifel, Skyroof

Sanitair

Indelingen:
Midden-opstelling


Accessoires:
Afvalwater
Kenmerken: Bouwjaar: 2021, Carrosserie: Overige carrosserieën, Kopen in Gieten


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 29051471 Meld aan Aanbodpagina