Hymer


sinds 6-6-2022 04:46:00

  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
  • Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans Grote foto hymer caravans en kamperen caravans
prijs: € 72950
Locatie : Gieten  (Drenthe)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Bouwjaar : 2019
Carrosserie : Overige carrosserieën

Beschrijving

Maak eens kennis met deze Hymer Free 600, die is gebouwd in het jaar 2019. De buscamper heeft een toelaatbaar gewicht van 3500 kg en beschikt over 2 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Door het riante laadvermogen van 705 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. De duurzame dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem. U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik. Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hymer Free 600 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
U kunt zelf kiezen welke vorm van service het beste bij u past. Rico Recreatie werkt met de volgende afleverpakketten

Camper:
Zo meenemen afleverpakket: € 0,- ( geen garantie )
Rico-service afleverpakket: € 1495,- ( 6 maanden Rico garantie )
Full-service afleverpakket: € 1995,- ( 12 maanden Bovag garantie )
Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële Erwin Hymer Group dealer van Carado, Lid van Bovag en RDW erkend.
Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl
Druk en zetfouten voorbehouden


Indien u langs wilt komen voor een bezichtiging, bel dan even van tevoren of de camper beschikbaar is. Dan kunnen we ook tijd voor u vrij maken om u optimaal te informeren.
Indeling Sanitair

Indelingen:
Midden-opstelling


Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Cassettetoilet, Douche, Schoonwatertank (vast), Toilet/Wasruimte

Radio/TV

Accessoires:
Audioinstallatie, Schotel, Televisie

Keuken

Indelingen:
Middenkeuken


Accessoires:
Boiler, Gascomfoor, Koelkast, Vriesvak

Exterieur/Interieur

Indelingen:
Halve treinzit


Accessoires:
Dakluik heki, Dakluik heki groot, Hordeur, Lichtmetalen velgen, Luifel

Kenmerken: Bouwjaar: 2019, Carrosserie: Overige carrosserieën, Kopen in Gieten


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 29035699 Meld aan Aanbodpagina