Houtskoolstaafjes voor handwarmer 'Pocket Oven'


sinds 18-9-2020 4:06:17

Grote foto houtskoolstaafjes voor handwarmer pocket oven caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 3,50
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een doosje met 12 houtskoolstaafjes voor in de handenwarmer 'Pocket Oven' .
De 'Pocket Oven' is een handenwarmer die werkt op basis van een gloeiend houtskoolstaafje dat in een metalen doosje gestopt wordt. Het houtskoolstaafje wordt aangestoken (aan twee uiteinden als het heel erg koud is) en geeft vervolgens in/aan het doosje zijn aangename warmte af.
Gewicht: 80 gram (doosje met 12 stuks)

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4021504221209
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 221200RR


Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23361707 Meld aan Aanbodpagina