G607 Gaskeuring


Grote foto g607 gaskeuring caravans en kamperen caravan accessoires
€ 149
Locatie Haaksbergen  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De grootste webshop voor caravan en camper onderdelen - Gratis verzending vanaf EUR 50,00 - Veilig betalen met iDeal & Paypal - keuze uit meer dan 20,000 producten.

G607 Gaskeuring:
Zoals u misschien al heeft ondervonden wordt er in Duitsland sinds vorig jaar op de camping naar een G607 gasinstallatie goedkeuring gevraagd. Deze certificering wordt uitgereikt door het "Deutscher Verband Flussiggas" Heeft u deze in Duitsland verplichte goedkeuring niet dan kan er een standplaats op de camping geweigerd worden. De goedkeuring houdt in dat de gasinstallatie moet worden gekeurd volgens de G607 norm en dat er een logboek met een om de 2 jaar vernieuwde goedkeuringssticker aanwezig moet zijn. Dit is een zeer uitgebreide keuring en er wordt streng op gecontroleerd. Het heeft te maken met wettelijke aansprakelijkheid van de campingbeheerder i.v.m. calamiteiten. Ontstaat er een gas gerelateerde calamiteit en er is aantoonbaar geen goedkeuring aanwezig dan heeft de campingbeheerder een probleem. Ook kan er in andere Duits sprekende landen, zoals Oostenrijk en Zwitserland naar dit certificaat gevraagd worden. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een keuring. De keuring kan alleen op afspraak uitgevoerd worden en neemt vooral de eerste keer als er een nieuw logboek aangemaakt moet worden enige tijd in beslag. De kosten voor het aanmaken van een nieuw logboek en sticker zijn ¤ 149,- incl. BTW. Heeft u al een logboek volgens G607 (geel boekje) dan moet er twee jaarlijks een controle uitgevoerd worden. Deze controle kost ¤ 95,- maar laat u deze controle uitvoeren in combinatie met een Bovag onderhoudsbeurt dan betaald u ¤ 69,- incl. BTW. Na de controle ontvangt u een goedkeuringssticker en een aantekening in het logboek dat alles gecontroleerd is. Deze goedkeuring is 2 jaar geldig. In Duitsland gelden er andere regels met betrekking tot LPG flessen die zelf bij de pomp gevuld worden. Het zelf vullen van losse flessen en tanks is niet toegestaan. Dit mag alleen gedaan worden door gecertificeerde bedrijven. De zogenaamde "Tankflaschen" mogen in Duitsland niet toegepast worden tenzij deze flessen als een vaste installatie zijn opgebouwd. Dat betekent dat ze niet uitneembaar mogen zijn en vast aan de constructie van de caravan of camper verankerd moeten worden en aangesloten met een vaste gasleiding. De tank moet zijn voorzien van een vaste ingebouwde vulpot en HD vulslang. De installatie met een vaste tank onder de camper is ook toegestaan mits deze degelijk aan het chassis van de camper is bevestigd en aangesloten met vaste afnameleiding en vaste inbouwpot. Het gebruik van in de handel verkrijgbare gasflessen is toegestaan als de fles wordt aangesloten met een goedgekeurde gasdrukregelaar en gasslang op uw gasinstallatie.

Wij besteden erg veel aandacht aan de levering van onze producten.
Sinds de oprichting (begin jaren zeventig) is het familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis, dat de kampeerder een totaalpakket biedt. De enorme ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd, vormt, samen met het leveren van kwaliteit en een optimale service, het speerpunt van de bedrijfsvoering. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is de vertrouwde adviseur, die klaarstaat om alle vakantie-activiteiten perfect te laten verlopen.

Henk Pen Caravans & Kampeerauto's
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
053-5722083  

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-5722083. Lieve
Kenmerken: Kopen in Haaksbergen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22812991

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.