FM700 2-weg LCD Pager Auto alarmsysteem


sinds 16-2-2018 12:16:56

  • Grote foto fm700 2 weg lcd pager auto alarmsysteem caravans en kamperen camper accessoires
  • Grote foto fm700 2 weg lcd pager auto alarmsysteem caravans en kamperen camper accessoires
Grote foto fm700 2 weg lcd pager auto alarmsysteem caravans en kamperen camper accessoires Grote foto fm700 2 weg lcd pager auto alarmsysteem caravans en kamperen camper accessoires
prijs: € 99
Locatie : Weesp  (Noord-Holland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Auto Alarmsysteem FM700 2-weg LCD Pager met Autolader: 99,00
Elke 2 minuten wordt in ons land een auto opengebroken. Elke 16 minuten wordt er één gestolen. Dat zijn er zo'n 35.000 per jaar. Ook middenklassers en goedkopere auto's zijn een gewild object. Iedere autobezitter kan tegenwoordig slachtoffer worden van inbraak.
SPY alarmsystemen zijn het meest verkochte systeem. Een perfecte beveiliging van uw auto. Standaard op het systeem is uiteraard de startonderbreker. Tevens is er een complete omtrekbeveiliging aanwezig: interieur, deuren, motorkap en achterklep zijn beveiligbaar.
FM Pager alarminstallatie geeft meldingen op de afstandsbedieningen van uw alarmsysteem. Hiermee kan de auto tot op een afstand van 5000 meter bewaakt en gecontroleerd worden.
Tracking and Tracing is een systeem dat bewaking en communicatie combineert. Het is een voertuigvolgsysteem dat via de telefoon inbraak of vandalisme meldt.
Wij hebben in ons assortiment: autoalarmen met voertuigvolgsysteem, GPRS GSM GPS auto alarm installatie. Dit systeem heeft als doel uw auto snel en efficiënt te lokaliseren bij diefstal in heel Europa. Dit gebeurt met behulp van GPS positiebepaling
Heeft u vragen? Lees de volledige product informatie op >> www.spy- europe .nl
Vragen per e-mail of telefoon.
Telefonisch zijn wij bereikbaar: 0294-412178
Vriendelijke groet, Team SPY-Europe.
SPY-Europe
Flevolaan 54A
1382 JZ Weesp

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Weesp


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 13773630 Meld aan Aanbodpagina