Fallkniven DC4 whetstone (diamant-keramische slijpsteen)

sinds 18-10-2021 03:04:45

  • Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
  • Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen Grote foto fallkniven dc4 whetstone diamant keramische slijpsteen caravans en kamperen overige caravans en kamperen
prijs: € 24,99
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Fallkniven DC4 is een populaire combinatie-slijpsteen gemaakt om zeer nauwkeurig messen te slijpen.

De ene kant van de slijpsteen is gemaakt van fijne diamant van 25 micron, terwijl de andere zijde een fijne keramische slijpsteen is, gemaakt van synthetische saffieren. Het voordeel van deze materialen is dat ze, ondanks slijtage door veelvuldig gebruik, hun vlakke vorm behouden. Dit is erg belangrijk bij het slijpen van een mes. Doordat deze materialen ontzettend hard zijn, kunnen de hardste staalsoorten ermee geslepen worden.

De diamant kant van de slijpsteen herstelt de wigvorm van het lemmet, terwijl de keramische kant het snijvlak glad maakt om een langdurige scherpte te verkrijgen. Als je mes erg bot is moet je met de diamant-kant beginnen te slijpen.

De Fallkniven DC4 is een messenslijper die ontworpen is om droog te gebruiken. Er is dus geen water of wet-olie nodig. Bij de levering lijkt je nieuwe DC4 slijpsteen erg ruw, deze ruwheid verdwijnt zodra het gereedschap in gebruik. Eens in de zoveel tijd, dat hangt af van het gebruik, is het raadzaam de slijpsteen te reinigen. Dit kan met lauw water en/of groene zeep.

De DC4 wordt geleverd met een lederen foedraal.

Afmeting: 32 x 100mm


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 7340101501086
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Fällkniven
 ● SKU (eigen artikel code): FKDC4 AD


Kenmerken: Kopen in Enschede


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25601422 Meld aan Aanbodpagina